Omakase diner aanvraag

Drie sterren, twee chefs, één unieke beleving

Het exclusieve Omakase diner is een creatie van Masanori Tomikawa en Arjan Speelman, de chefkoks van Michelinsterren restaurants Yamazato* en Ciel Bleu**. Om tot dit gastronomische hoogtepunt te komen, brengen de chefs hun verschillende achtergronden in. Het menu verenigt Japanse en Westerse haute cuisine op sensationele wijze. Voor het eerst in de geschiedenis maken de chefkoks samen een culinaire creatie. Ze beleven het zelf als een groot creatief feest. Drie sterren, twee chefs, één unieke beleving.

Vanaf 3 maart tot en met 19 maart is deze jubileumavond te beleven in intieme setting. Slechts 16 gasten per avond kunnen deze exclusieve en feestelijke gelegenheid ervaren. 

De prijs van het Omakase diner bedraagt 325 Euro per persoon exclusief drankjes. Wij willen u informeren dat wij vragen om een vooruitbetaling. U ontvangt een bevestiging zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Voor reserveringen kunt u onderstaand formulier invullen, of contact opnemen met ons reserveringsteam via reservations@okura.nl of +31 (0)20 6788 300.

Omakase diner aanvraag

  • Voer een getal tussen 1 en 6 in.
  • Het Omakase-diner is alleen beschikbaar van 3 maart tot 19 maart, tussen woensdag en zondag.
  • Uw contactgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.