Okura’s paasbrunch

Het paasweekend komt er weer aan, en dat betekent dat de voorbereidingen voor de jaarlijkse paasbrunch van Hotel Okura Amsterdam weer in volle gang zijn. Op zondag 12 april tussen 12:00 uur en 16:00 uur pakken onze chefs groots uit met een uitgebreid buffet in de Grand Ballroom: de perfecte gelegenheid om gastronomisch te genieten met uw familie en vrienden.

Ook dit jaar hebben de chefs zichzelf weer overtroffen met een uitgebreid menu. De heerlijke zoete en hartige gerechten worden gepresenteerd op het buffet, terwijl de jongste gasten worden vermaakt met leuke activiteiten. Okura’s paasbrunch is € 125 voor volwassenen en € 65 voor kinderen (4-11 jaar). De prijs is inclusief aperitief, wijn, bier, frisdranken, mineraalwater, koffie, thee en parkeren. Verder zijn er leuke activiteiten voor u en uw kinderen. Kortom, een feestelijke dag waar u zelf geen omkijken naar hebt.

Bekijk hier het menu

Reserveren

Okura’s paasbrunch is erg populair. Wij raden u aan om uw tafel ruim van te voren te reserveren. Dat kan via ons team restaurantreserveringen via restaurants@okura.nl of +31 (0)20 6787 450. Wij willen u informeren dat wij vragen om een vooruitbetaling. U ontvangt een bevestiging zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Maak uw paasweekend compleet

Verleng de paasbrunch met een overnachting bij Hotel Okura Amsterdam. Wij bieden een speciale kameraanbieding in combinatie met een reservering voor de paasbrunch. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling kamerreserveringen via reservations@okura.nl of +31 20 6788 300.

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.