Okura’s Michelin sterren restaurants

Geniet van ultieme smaken en een verscheidenheid aan keuzes

In Hotel Okura Amsterdam vindt u vier befaamde restaurants waarvan drie gewaardeerd zijn door Michelin, wat resulteert in drie Michelinsterren en een Bib Gourmand. Onze ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail is ook terug te vinden in onze bars, kookstudio en bij onze Afternoon Tea.

Guests at Ciel Bleu Restaurant

Ciel Bleu Restaurant

Ciel Bleu, gelegen op de 23ste verdieping van Hotel Okura Amsterdam, is bekroond met twee Michelinsterren. Chefs Onno Kokmeijer & Arjan Speelman laten zich inspireren door de wensen van internationale gasten.

Yamazato Restaurant

Bij Yamazato restaurant ontdekt u de authentieke Japanse haute cuisine, Kaiseki Ryori, dat zich richt op de puurheid van de traditionele Japanse ingrediënten. Yamazato is door Michelin bekroond met 1 Michelinster.

Serre

Serre is de plaats om te genieten van internationale specialiteiten in een informele sfeer. Bekroond door Michelin met een Bib Gourmand, biedt Serre een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. In de zomer kunt u bijkomen op ons terras beschut van de drukte van Amsterdam.

Wilt u een feestelijke gelegenheid vieren in Hotel Okura Amsterdam?

Ciel Bleu Restaurant, Yamazato Restaurant en Teppanyaki Restaurant Sazanka bieden de mogelijkheid tot private dining voor een meer intieme ervaring. Onze culinaire expertise en aandacht voor detail vindt u ook terug in onze uitgebreide conferentiefaciliteiten voor grotere diners.

‘’Experience the exquisite’’ 

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.