Okura’s kerstcadeaus

Bent u op zoek naar de perfecte kerstcadeaus voor onder de boom? Bij Hotel Okura Amsterdam vindt u het perfecte cadeau dat voor iedereen op uw lijst geschikt is. 

Festive desk

Hier vindt u alles wat u tijdens de feestdagen nodig heeft. Ontdek een verscheidenheid aan lekkernijen om uw familie en vrienden te verrassen. Van macarons en chocoladerepen voor zoetekauwen tot ons Guestronomy kookboek voor culinaire liefhebbers. U vindt de festive desk vanaf 28 november van donderdag tot zondag van 11:00 tot 19:00 uur in onze lobby. 

Gift card

Cadeaukaart

Verras uw dierbaren met een cadeaukaart voor een unieke ervaring in ons vijfsterrenhotel. Van onze afternoon tea tot een diner in ons twee Michelinsterren restaurant Ciel Bleu of een overnachting in een van onze luxe suites, de Okura cadeaukaart is het ideale kerstcadeau. Bestel hier de cadeaukaart of breng een bezoek aan onze festive desk. 

Okura at home

Trakteer uzelf of uw dierbaren op een van onze iconische Okura producten en creëer een luxueus gevoel in uw huis. Bekijk hier het complete assortiment.