Okura at your office

Terug naar overzicht

Betrokken collega’s creëert u samen met Hotel Okura Amsterdam

Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit om verbonden te blijven met uw medewerkers. Wij begrijpen dat als geen ander en weten hoe we virtueel betrokkenheid kunnen creëren. Van een gezonde lunch en een verfijnd viergangendiner tot een luxe borrelbox met indrukwekkende cocktails uit de Twenty Third Bar. Wilt u echt uitpakken? Dan bieden wij de mogelijkheid om samen deel te nemen aan onze livestream. Onze chef of bartender begeleidt uw team stapsgewijs door het bereidingsproces terwijl zij vrijblijvend hun (keuken)geheimen delen.  

Uiteraard denken wij graag met u mee over de invulling van de box. Alles is volledig op maat verkrijgbaar. Van merklogo’s op de verpakking, een persoonlijke boodschap van de CEO tot een thuisbezorgservice door onze Japanse kimonodames. Het minimale aantal boxes dat u kunt bestellen is 10 stuks.

Offerte aanvraag

Maak indruk op uw zakenrelaties

Snakt u ook zo naar zakelijke lunches en diners? Verras uw zakenrelatie of collega met een heerlijke lunch- of dinerbox en geniet virtueel samen van Okura’s befaamde gerechten.

Ook voor exclusieve relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte cadeaupakketten aan en zorgen met onze persoonlijke benadering en Japanse gastvrijheid voor een onvergetelijke indruk.

Heeft u speciale wensen of een bepaald budget in gedachten? Laat het ons weten en wij stellen in samenspraak de ideale box voor u samen. U kunt contact opnemen via restaurants@okura.nl