Haal Okura’s dinerervaring in huis

Terug naar overzicht


Stel uw eigen menu samen met uw favoriete gerechten uit de restaurants van Hotel Okura Amsterdam voor een dinerervaring bij u thuis.

Met Okura at Home zet u Okura’s befaamde gerechten in een handomdraai op tafel. Naast gerechten die in onze keuken worden bereid, zoals Yamazato’s sushi en sashimi, bieden we ook vier specialiteiten om thuis te bereiden. Met Yamazato’s authentiek Japanse gerechten shabu shabu en sukiyaki en Sazanka’s befaamde vis in zoutkorst en A5 wagyusteak gaat u zelf aan de slag met de meest verse en exclusieve Japanse producten. Een groot gedeelte van onze ingrediënten wordt geïmporteerd vanuit Japan om de beste kwaliteit te garanderen. Onze chefs begeleiden u door bereiding van de gerechten heen door middel van een instructievideo en recept.

Yamazatos sukiyaki
Okura at home

Om uw dinerervaring compleet te maken kunt u verschillende bijgerechten toevoegen aan uw menu. Geniet van een van onze verschillende salades vooraf, gebakken rijst en edamame bij uw hoofdgerecht en sluit af met Okura’s appeltaart, macarons en sorbetijs.

Vanwege de bereidingstijd van de gerechten vragen wij u om minimaal één dag van tevoren te bestellen. Afhalen is mogelijk op zeven dagen per week van 17:00 tot 18:30 uur bij de ingang van het hotel. In Amsterdam en Amstelveen bezorgen wij tussen 17:30 en 18:30 voor € 30 bij een minimale besteding van € 100. Zorg ervoor dat u tussen die tijd thuis bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.