Okura at Home

Terug naar overzicht

Okura at Home

Beleef een gastronomische ervaring en ontdek de culinaire creaties van Okura at Home.

Of u nu wilt genieten van uw favoriete gerechten uit één van de restaurants van Hotel Okura Amsterdam, of ervoor kiest de rol van de chef-kok zelf op u te nemen; u ervaart een ware smaaksensatie met Okura at Home. Naast onze volledig voorbereide gerechten bieden wij ook specialiteiten aan die u zelf kunt bereiden in uw eigen keuken.

Stel uw eigen menu samen en tover de overheerlijke gerechten van Okura’s gerenommeerde restaurants in een handomdraai op tafel. Geniet van de traditionele Japanse keuken met Yamazato’s sushi en sashimi of ervaar een verfijnde smaaksensatie met de foie gras bereid door Ciel Bleu. Verras vrienden en familie met een verrukkelijk diner en ontdek de unieke smaken van Serre’s zalm miso of bereid zelf de befaamde Wagyu-steak van Sazanka. De zoetekauw onder ons sluit het diner af met Okura’s huisgemaakte appeltaart, macarons en sorbetijs. 

Onze chefs begeleiden u met een helder recept en een uitgebreide instructievideo bij de bereiding van de gerechten.

Vanwege de bereidingstijd van de gerechten vragen wij u om minimaal één dag van tevoren te bestellen. Afhalen is mogelijk van donderdag tot en met zondag van 17:00 tot 18:30 uur bij de ingang van het hotel. In Amsterdam en Amstelveen bezorgen wij, bij een minimale besteding van € 100, ook thuis. Dit doen we tussen 17:30 en 18:30 uur voor € 30 bezorgkosten. Zorg ervoor dat u tussen de aangegeven tijden thuis bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Early summer menu - Okura at Home
Hotel Okura Amsterdam - Okura's Boutique - Gift box bathrobe, towel, slippers and room spray

Okura’s boutique

Bent u op zoek naar het ultieme cadeau? Okura’s boutique is online te bestellen via de bestel uw diner knop rechtsonder en deze kunt u vervolgens op de door u gekozen dag ophalen. Wij bieden u een ruime keuze aan cadeaus, bijvoorbeeld het Guestronomy boek van Ciel Bleu Restaurant, Okura’s badjas, onze exclusieve sake en luxe cadeauverpakkingen gevuld met verschillende items. Daarnaast kunt u de Okura cadeaukaart aanschaffen, deze is te gebruiken in al onze outlets.