Okura at Home

Terug naar overzicht

Okura’s Boutique

De uitmuntendheid en exclusiviteit van Ciel Bleu Restaurant** is geen geheim, en we zijn verheugd dat u nu de sfeer van een heerlijke, speciale avond op de 23e verdieping kunt creëren in het comfort van uw eigen huis. Omdat geur een prachtige bijdrage levert aan onze meest gekoesterde momenten, heeft Ciel Bleu twee geuren gecreëerd en geselecteerd in de vorm van scented candles en reed diffusers. Zo kunt u de meest gedenkwaardige avond letterlijk mee naar huis nemen.

Bestel hier

Afternoon Tea

Onze getalenteerde patisseriechef Iiro Heinila heeft verschillende voortreffelijke zoete gerechten bereid. Deze eetbare kunstwerken creëren de perfecte setting om te genieten, samen met geliefden.

Beleef ook onze afternoon tea in het comfort van uw eigen huis. De exclusieve gerechtjes passen perfect bij de thee. Geniet samen met uw vrienden en familie van onze afternoon tea.

Vanwege de bereidingstijd van de gerechten vragen wij u om minimaal één dag van tevoren te bestellen. De Afternoon Tea is af te halen van donderdag t/m zondag van 12:00 tot 18:30 uur. U kunt afhalen bij de receptie van het hotel. Alle andere producten kunt u de hele week afhalen.

Bestel hier

Zoetigheden en sake

Of u nu verlangt naar een selectie van onze heerlijke delicatessen, fijne wijnen of rijke sakes, u kunt uw gewenste items bestellen via de button.

Bestel hier