Okura at Home

Terug naar overzicht

Wij zijn verheugd om u weer te verwelkomen in ons hotel en onze restaurants.

Bekijk ons aanbod en reserveer nu uw tafel

Iced afternoon tea

Iced afternoon tea

Geniet van onze iced afternoon tea in het comfort van uw eigen huis. Onze getalenteerde patisseriechef Iiro Heinila heeft versschillende voortreffelijke zoete gerechten gemaakt die perfect passen bij de ijsthee. Geniet samen met uw vrienden en familie van onze iced afternoon tea.

Voor de zoetekauwen onder ons hebben we nog veel meer heerlijke zoete items. Van Okura’s appeltaart en chocoladebrownie tot huisgemaakte macarons en pralines.

Vanwege de bereidingstijd van de gerechten vragen wij u om minimaal één dag van tevoren te bestellen. Afhalen is mogelijk van donderdag tot en met zondag van 17:00 tot 18:30 uur bij de ingang van het hotel.

Okura’s boutique

Bent u op zoek naar het ultieme cadeau? Okura’s boutique is online te bestellen via de bestel uw diner knop rechtsonder en deze kunt u vervolgens op de door u gekozen dag ophalen. Wij bieden u een ruime keuze aan cadeaus, bijvoorbeeld het Guestronomy boek van Ciel Bleu Restaurant, Okura’s badjas, onze exclusieve sake en luxe cadeauverpakkingen gevuld met verschillende items. Daarnaast kunt u de Okura cadeaukaart aanschaffen, deze is te gebruiken in al onze outlets.

Hotel Okura Amsterdam - Okura's Boutique - Gift box bathrobe, towel, slippers and room spray