Nieuwsbrief: The Art of Fatherhood

The Art of fatherhood


Beste lezer,

Mijn naam is Jos Pallandt, ik ben de trotse vader van Daan (4) en Anne (1,5) en sinds januari 2019 Room Division Director in Hotel Okura Amsterdam.

Als vader krijg ik veel energie van mijn jonge gezin en onze ultieme familiedag is samen buiten zijn. Tijdens onze vakanties wandelen we bijvoorbeeld graag in de bergen. Voor mijn kinderen wens ik niks anders dan dat zij volop genieten van het leven en zorgeloos ‘groot’ kunnen worden. Als de tijd daar is, hoop ik dat ze een carrière kiezen die hen inspireert en gelukkig maakt. Net als hun vader, want ik werk nu alweer 13 jaar met heel veel plezier bij Hotel Okura Amsterdam. Ik ben zelfs een keer genomineerd voor medewerker van het jaar met als beloning een volledig verzorgde reis naar Japan. Dat gaf mij de kans om twee weken volop de Japanse cultuur te kunnen ervaren.
 
Mijn vrouw en ik genieten graag van de Japanse keuken. Ik ben vooral gefascineerd door Chef Tomikawa, van Yamazato Restaurant en zijn team omdat zij met maar een paar ingrediënten prachtige gerechten kunnen creëren.

Aanstaande vaderdag ben ik vrij en zal ik deze dag met mijn gezin doorbrengen. Snel hoop ik u weer te mogen verwelkomen in ons prachtige hotel!

Ciel Bleu in Red Bull Hangar-7

Hangar-7 op Salzburg Airport is een locatie waar historische Flying Bulls vliegtuigen en een collectie Formule 1 raceauto’s zijn ondergebracht. Restaurant Ikarus zit in Hangar-7 en nodigt elke maand een Chef uit wiens menu daar gecreërt wordt door het Ikarus team.

Gedurende de maand juni zal onze Head Chef Arjan Speelman een speciaal Ciel Bleu menu introduceren in Restaurant Ikarus. Arjan en zijn rechterhand Chef de Cuisine Jelle Conijn, reisden in het begin van de maand naar Oostenrijk om voorbereidingen te treffen met het team daar en om aanwezig te zijn bij de persavond.

Persbericht Hangar-7

Beleef ons Japanse DNA

Wilt u de traditionele Japanse keuken ervaren en daarna genieten van het uitzicht over Amsterdam vanuit uw hotelkamer?
Geniet van de authentieke kaiseki ryori in Yamazato Restaurant, of voel de hitte op de sissende ijzeren bakplaten in Teppanyaki Restaurant Sazanka.
Verleng uw diner met een verblijf, volledig Omotenashi, in ons hotel en boek Yamazato of Sazanka ervaring inclusief:

  • Verblijf in een Superior kamer
  • AOI menu in Yamazato OF Seizoensmenu in Sazanka
  • Aperitief (mousserende sake of mocktail)
  • Het creëren van uw eigen origami kraanvogel
  • Een uitgebreid ontbijt
  • Fles sake voor in de badkuip
  • Parkeren inbegrepen

Yamazato of Sazanka Experience

Vaders in shape

Bezoek ons tijdens uw verblijf met Vaderdag. Geniet van de perfecte balans tussen lichaamsbeweging en ontspanning en train onder professionele begeleiding. Ons team van personal trainers kunnen niet wachten om met u aan de slag te gaan! Bezoek ons tijdens uw verblijf en maak gebruik van de ruime fitnessruimte met toegang tot een reeks apparaten voor kracht- en cardio-vasculaire oefeningen. Kom sporten met onze personal trainers: Dave, Gioryl, Jack, Jerico of Marcella.

Ontdek Nagomi Health

Vier vaderdag bij Hotel Okura Amsterdam!

Ontdek The Art of Okura in de spirit van Omotenashi

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.