Nagomi arrangementen

Heeft u tijd nodig om te ontspannen en te ontsnappen aan alle drukte? Nagomi Spa biedt verschillende arrangementen om volledig tot rust te komen.

Nagomi arrangement

Bent u toe aan een verwendag voor uzelf of wilt u de drukte van de stad even helemaal vergeten? Wij snappen als geen ander hoe belangrijk het is om tot rust te komen. De Japanse betekenis van Nagomi is ‘kom tot rust’, en dit behelst de essentie van onze spa. Begin of eindig uw verwendag met een voortreffelijk driegangen Bibendum-menu bij Serre. Lees meer.

Facial Nagomi Spa
Lounge Nagomi Spa

Japans wellness arrangement

De naam onthult de essentie van dit arrangement, het is volledig gericht op de Japanse achtergrond van Hotel Okura Amsterdam. Dit arrangement bevat een massage naar keuze en een diner in ons authentieke Japanse Yamazato Restaurant, bekroond met één Michelinster. Voor een unieke ervaring raden we onze Hanakasumi lichaamsbehandeling aan. Een massage-ritueel, met geuren van kersenbloesems en lotusbloemen. Lees meer.

Romantisch Amsterdam arrangement

Steel het hart van uw geliefde met een romantische overnachting in Hotel Okura Amsterdam. Bij aankomst staat een fles champagne en aardbeienplateau voor u klaar. Daarna kunt u ontspannen in de serene omgeving van Nagomi Spa. Kom tot rust tijdens een romantische Swedish-massage voor twee met rozenblaadjes en kaarslicht. Lees meer.

Massage Nagomi Spa
Hot stone Nagomi Spa

De ultieme Okura-beleving

Wilt u ontdekken waarom Hotel Okura Amsterdam een bestemming op zich is? Deze beleving combineert ontspanning bij Nagomi Spa & Health met diners in al onze befaamde restaurants. Nagomi Spa & Health biedt u de mogelijkheid om uit de dagelijkse routine te glippen en een moment voor uzelf te nemen. Om uw Okura-ervaring compleet te maken overnacht u in een luxe kamer met een adembenemend uitzicht. Lees meer.