Loyaliteitsprogramma’s

Betreed een wereld van exclusieve voordelen door lid te worden van een van onze loyaliteitsprogramma’s. Hotel Okura Amsterdam biedt, als onderdeel van The Leading Hotels of the World en Okura Hotels & Resorts, twee loyaliteitsprogramma’s aan. Beide programma’s bieden exclusieve voordelen en toegang tot voorzieningen en evenementen speciaal voor leden. Daarnaast spaart u tijdens uw verblijf punten voor bijzondere cadeaus.

Hieronder vindt u meer informatie over beide lidmaatschappen en de mogelijkheid om u in te schrijven voor het lidmaatschap dat het beste bij u past. U kunt er ook voor kiezen om lid te worden van beide programma’s. Als u assistentie nodig heeft bij het kiezen of inschrijven, neem dan contact met ons op via reservations@okura.nl of +31 20 6788330.

Serving tea

One Harmony

One Harmony is een uniek lidmaatschap dat u beloont wanneer u Okura Hotels & Resorts, Nikko Hotels International en Hotel JAL City bezoekt. Waar ter wereld u zich ook bevindt, met de punten die u spaart tijdens uw verblijf kunt u genieten van speciale voordelen en extra’s.

Meer informatie over de voordelen voor leden van One Harmony vindt u hier https://www.okura.nl/nl/aanmelden-one-harmony/

Wat zijn uw voordelen bij Hotel Okura Amsterdam

U profiteert vanaf de eerste dag van de voordelen voor One Harmony-leden als u zich voor aankomst inschrijft. Er zijn geen lidmaatschaps- of jaarlijkse kosten aan verbonden. Met dit lidmaatschap ontvangt u:

 • 10% korting in de Lobby Bar;
 • 10% korting op behandelingen in Nagomi Spa Treatments;
 • Een bite van het huis in Serre wanneer u hier dineert;
 • Kleine welkomstverrassing;
 • Prioriteit bij reserveringen voor speciale evenementen;
 • Als eerste informatie over nieuwe menu’s in onze restaurants.

Daarnaast kunt u sparen voor bijzondere cadeaus: van Ciel Bleu’s kookboek ‘Guestronomy’ of Yamazato’s exclusieve sake tot een origineel Sazanka-slab en Okura’s gewilde handdoeken.

Word One Harmony-lid

Leaders club

Als Leaders Club-lid wordt u als vooraanstaand gast verwelkomd in de meer dan 400 onafhankelijke luxe hotels die deel uitmaken van The Leading Hotels of the World. Vanaf de eerste dag geniet u van de voordelen en tarieven exclusief voor leden, terwijl u tegelijkertijd met elk verblijf punten spaart voor extra’s.

Wat zijn uw voordelen bij Hotel Okura Amsterdam?

Het lidmaatschap van leaders club is gratis. U profiteert vanaf uw eerste verblijf van de voordelen van Leaders Club als u zich voor uw aankomst inschrijft. Deze voordelen zijn;

 • Upgradeprioriteit bij aankomst;
 • Een welkomstgeschenk;
 • Dagelijks continentaal ontbijt voor twee;
 • Vroeg inchecken en laat uitchecken onder voorbehoud van beschikbaarheid
 • Gratis WiFi op de kamer.

Inschrijven voor Leaders Club

Pillows Executive Junior Suite

* Let op: voordelen van beide lidmaatschappen zijn alleen van toepassing als u boekt via www.okura.nl, de website van Okura Hotels & Resorts of The Leading Hotels of the World.

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.