Routebeschrijving Hoe u Hotel Okura Amsterdam kunt bereiken

Hotel Okura Amsterdam is gesitueerd aan het Amstelkanaal, dichtbij het financiële-, culturele-, en uitgaansdistrict van Amsterdam. Het grootste beurs- en congrescentrum, Amsterdam RAI, ligt op loopafstand. De ringweg rond de stad is nabij en vanaf Schiphol International Airport is het slechts vijftien minuten rijden naar de ruime parkeergelegenheid van het hotel.

Per auto

Vanuit alle richtingen Ringweg Amsterdam (A10) volgen. Neem afslag RAI (S109) en ga vervolgens bij de stoplichten richting RAI/Centrum (S109). Volg de borden richting Amsterdam-Zuid (S109). U rijdt rechtdoor, langs de RAI en vervolgens houdt u de rechterbaan aan, de Scheldestraat in. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor en na 500 meter vindt u Hotel Okura Amsterdam aan uw rechterhand.

Per openbaar vervoer

  • Vanaf Centraal Station: pak metro 52 (richting Zuid), uitstappen bij halte De Pijp. Reistijd: ± 10 minuten.
  • Vanaf Station Amsterdam-Zuid: pak bus 65 (richting KNSM Eiland), uitstappen bij halte Scheldestraat. Reistijd: ± 15 minuten.
  • Vanaf Station Amstel: tram 12 (richting Centraal Station), uitstappen bij halte Scheldestraat. Reistijd: ± 15 minuten.
  • Vanaf Station RAI: op 15 minuten loopafstand van Hotel Okura Amsterdam.

Voor actuele vertrektijden van het openbaar vervoer bezoekt u www.9292.nl.

Taxiservice

Als u van Schiphol International Airport naar Hotel Okura Amsterdam reist, adviseren we u om altijd gebruik te maken van de taxi’s die zich op de officiële taxistandplaats bevinden en niet in te gaan op chauffeurs die u ongevraagd benaderen op het vliegveld. Wij raden TCA, Connexxion, BIOS-groep, Staxi en Schipholtaxi aan als betrouwbare taxibedrijven.

Hotel Okura Amsterdam heeft een speciale TCA taxistandplaats voor de deur, waar uitsluitend gebruik wordt gemaakt van business class taxi’s. Hotel Okura Amsterdam hanteert dezelfde tarieven als TCA. Deze tarieven zijn wettelijk vastgelegd en zijn te vinden op www.tcataxi.nl. Bij de receptie zijn speciale vouchers verkrijgbaar voor een enkele rit naar Schiphol voor € 37. Onze conciërge assisteert u graag bij vragen over de taxiservice.

Adresgegevens

Hotel Okura Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam
T 020 6787 111
F 020 6712 344