Kerstmis bij Hotel Okura Amsterdam


Heeft u al plannen voor de feestdagen? Bij Hotel Okura Amsterdam vieren we Kerstmis dit jaar tegelijkertijd met onze vijftigste verjaardag. Wij kunnen ons geen mooier moment voorstellen om er samen met u een extra feestelijke kerst van te maken. Graag nodigen wij u uit voor een onvergetelijke kerst met een van onze speciale, culinaire opties.Gingerbread house

Feestelijke kerstbrunch

De betoverende omgeving van onze Grand Ballroom leent zich perfect voor een feestelijk samenzijn met uw familie. In een magisch decor pakken onze chefs groots uit met een kerstbrunch vol specialiteiten.

De uitbundige Okura Kerstbrunch in buffetvorm serveren wij op 25 december, van 12:00 tot 16:00 uur voor € 115 per persoon, inclusief een glas champagne. Kinderen tot 12 jaar kunnen genieten van de brunch voor € 70. u kunt uw brunch uitbreiden met verschillende drankarrangementen vanaf € 30.

Okura’s kerstbrunch is erg populair. Wij raden u aan om uw tafel ruim van tevoren te reserveren via reservations@okura.nl of +31 20 6788 300.

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Kerst in onze restaurants

De vier vooraanstaande restaurants van Hotel Okura Amsterdam staan op 24, 25 en 26 december geheel in het teken van Kerstmis. Welk restaurant u ook kiest, wij zorgen voor een feestelijke, culinaire ervaring, om nog vaak aan terug te denken.

Houdt u er rekening mee dat een kerstdiner in een van onze restaurants, alleen gereserveerd kan worden in combinatie met een hotelkamer. Een kerstlunch of -brunch wordt ook geserveerd voor niet-hotelgasten. Reserveer uw onvergetelijke kerst via reservations@okura.nl of +31 20 6788 300.

Serre

In Serre kunt u op 24, 25 en 26 december genieten van een feestelijk kerstdiner. U heeft de keuze uit een vier-gangen kerstmenu voor € 75 of zes-gangen kerstmenu voor € 95. Wij serveren ook een kerstlunch op 25 en 26 december.

Yamazato Restaurant

Yamazato Restaurant serveert op 24, 25 en 26 december een speciaal kerstdiner. Dit speciale menu is € 195 en het bijpassende wijn- of sake-arrangement wordt aangeboden voor € 95.

Teppanyaki Restaurant Sazanka

In Teppanyaki Restaurant Sazanka serveren wij op 24, 25 en 26 december een feestelijk kerstdiner. Het kerstmenu is € 195 en het bijpassende wijnarrangement € 95.

Ciel Bleu Restaurant

Ciel Bleu Restaurant serveert een feestelijke menu voor € 245. Dit menu bestaat uit een selectie culinaire creaties uit de internationale keuken van sterrenchefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman.

Christmas tree

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Afternoon tea at Hotel Okura Amsterdam

Feestelijke afternoon tea

Kom op eerste en tweede kerstdag langs en geniet samen met vrienden of familie van een feestelijke afternoon tea die geheel in het teken staat van kerst (eerste kerstdag is al volgeboekt). Oosterse en westerse invloeden komen samen en worden in smaakvolle gangen gepresenteerd. Bij iedere gang wordt een bijpassende thee geschonken. Deze feestelijke afternoon tea is € 62 per persoon en de royal feestelijke afternoon tea met een glas champagne is € 73 per persoon.

Reserveer uw afternoon tea

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Okura’s boutique 

Bent u op zoek naar het ultieme kerstcadeau? U kunt uw cadeaus online bestellen en deze vervolgens op de door u gekozen dag af te halen. Wij bieden u een ruime keuze aan cadeaus, bijvoorbeeld het Guestronomy boek van Ciel Bleu Restaurant, Okura’s badjas, onze exclusieve sake en luxe cadeauverpakkingen gevuld met verschillende items. Daarnaast kunt u de Okura cadeaukaart aanschaffen, deze is te gebruiken in al onze outlets.

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.