Kerstmis bij Okura


Heeft u al plannen voor de feestdagen? Bij Hotel Okura Amsterdam zijn de voorbereidingen voor kerst in volle gang. Kiest u dit jaar voor een Japanse kerst, een kerstbrunch met vrienden en familie of kerst met Michelinsterren? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u bent bij Hotel Okura Amsterdam aan het juiste adres.

Gingerbread house
Christmas brunch

Uitgebreide kerstbrunch in de Grand Ballroom

Eén van Okura’s kersttradities is de jaarlijkse kerstbrunch in de Grand Ballroom. Op woensdag 25 december van 12:00 tot 16:00 uur pakken de chefs groots uit met een uitgebreid buffet. Dit feestelijke evenement kost € 125 per persoon en is inclusief een aperitief, wijn en non-alcoholische dranken. Voor kinderen tot en met 11 jaar is de prijs € 65. De magische omgeving zorgt voor een waar kerstgevoel, terwijl u samen met vrienden en familie geniet van heerlijke koude en warme gerechten.

Het menu vindt u hier.

Reserveer uw onvergetelijke kerst via restaurants@okura.nl of +31 20 6787 450. Okura’s kerstbrunch is erg populair. Wij raden u aan om uw tafel ruim van te voren te reserveren.

Kerst in onze restaurants

Met vier eersteklas restaurants biedt Hotel Okura Amsterdam een ruime keuze aan culinaire mogelijkheden tijdens de feestdagen.

Serre – Bib Gourmand

In Serre kunt u op 24, 25 en 26 december genieten van een feestelijk kerstdiner en op 25 en 26 december van een heerlijke kerstlunch.
4-gangen kerstmenu: € 75
6-gangen kerstmenu: € 95
Kerstmenu voor kinderen: € 50
Het menu vindt u hier

Yamazato Restaurant*

Yamazato Restaurant serveert op 25 en 26 december een authentiek Japans diner.
Menu: € 150
Bijpassende wijnarrangement: € 95
Menu voor kinderen: € 90
Het menu vindt u hier

Teppanyaki Restaurant Sazanka

In Teppanyaki Restaurant Sazanka serveren wij op 25 en 26 december een feestelijk kerstdiner. De aanvang van het kerstdiner is op beide dagen om 19:00 uur.
Kerstmenu: € 150
Bijpassende wijnarrangement: € 95
Kerstmenu voor kinderen: € 90
Het menu vindt u hier

Ciel Bleu Restaurant**

Ciel Bleu Restaurant biedt drie uitgebreide menu’s: het Experience-menu, het Guestronomy-menu en het kaviaarmenu. De menu’s bestaan uit een selectie van culinaire creaties met verse seizoensproducten. Wilt u meer inzicht in deze dinerervaring op het hoogste niveau en alvast het team ontmoeten? Neem dan een kijkje op Ciel Bleu’s website.

Afternoon tea

Feestelijke afternoon tea

Kom op eerste en tweede kerstdag langs en geniet samen met vrienden of familie van een uitgebreide feestelijke afternoon tea die geheel in het teken staat van kerst. Oosterse en westerse invloeden komen samen en worden in smaakvolle gangen gepresenteerd. Bij iedere gang wordt een bijpassende thee geschonken door serveersters in traditionele kimono’s. Deze feestelijke afternoon tea is € 48 per persoon en de royal feestelijke afternoon tea met een glas champagne is € 59 per persoon. Reserveer hier de afternoon tea.

Kookworkshop

Wilt u uw familie en vrienden op culinaire wijze verrassen tijdens de feestdagen? Op 12, 13 en 14 december kunt u bij chef Louise O’Hare terecht voor een kookworkshop vol tips voor het kerstdiner. Tijdens deze workshop leert u stapsgewijs de meest feestelijke gerechten bereiden. De ongeveer 4,5 uur durende workshop begint met een aperitief in onze Wine Room waar chef Louise O’hare de workshop in detail uitlegt. Daarna gaat u aan de slag in onze kookstudio, hier brengt u de theorie in praktijk door het bereiden van drie heerlijke gerechten. U krijgt de recepturen mee naar huis, zodat u deze gerechten tijdens de feestdagen een fantastisch diner op tafel zet.

Reserveer hier uw plek voor de workshop

Lobster dish at Taste of Okura

Neemt u de lift naar huis?

Wilt u het magische kerstgevoel verlengen? Neem dan de lift naar huis na afloop van het kerstdiner! Hotel Okura Amsterdam heeft een speciale kameraanbieding inclusief parkeren in combinatie met een restaurantreservering. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling restaurantreserveringen via restaurants@okura.nl of +31 20 6787 450.

Wilt u 2019 op een onvergetelijke manier afsluiten? Bekijk hier de opties.

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.