Kerstmis bij Hotel Okura Amsterdam


Heeft u al plannen voor de feestdagen? Bij Hotel Okura Amsterdam zijn de voorbereidingen voor kerst al in volle gang. Kiest u dit jaar voor een Japanse kerst, een kerstlunch- en diner met familie, de feestelijke afternoon tea of kerst met Michelinsterren? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u bent bij Hotel Okura Amsterdam aan het juiste adres.

Gingerbread house

Feestelijke familie kerstlunch en -diner

Onze chefs pakken groots uit met een feestelijke kerstlunch en -diner in Le Camelia. De magische omgeving zorgt voor een waar kerstgevoel, terwijl u samen met uw familie geniet van een heerlijk menu met live cooking elementen. Voor de kinderen hebben we een speciale kinderhoek ingericht met zoete lekkernijen.

Op vrijdag 25 december severen wij vanaf 19:00 uur een verfijnd vijfgangen kerstdiner voor € 115 per persoon, inclusief een glas champagne. Breid uw diner uit met een bijpassend wijnarrangement voor € 50. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen genieten van het diner voor € 70.

Op zaterdag 26 december severen wij om 13:00 uur een heerlijke viergangen kerstlunch voor € 95 per persoon, inclusief een glas champagne. U kunt uw lunch uitbreiden met een bijpassend wijnarrangement voor € 40. Voor kinderen tot en met 11 jaar is de prijs € 60.

Okura’s kerstevenement is erg populair. Wij raden u aan om uw tafel ruim van tevoren te reserveren. Reserveer uw onvergetelijke kerst via restaurants@okura.nl of +31 20 6787 450.

Kerst in onze restaurants

Met vier vooraanstaande restaurants biedt Hotel Okura Amsterdam een ruime keuze aan culinaire mogelijkheden tijdens de feestdagen.

Serre

In Serre kunt u op 24, 25 en 26 december genieten van een feestelijk kerstdiner en op 25 en 26 december van een heerlijke kerstlunch. U heeft de keuze uit een 4-gangen kerstmenu voor € 75 of 6-gangen kerstmenu voor € 95.

Yamazato Restaurant

Yamazato Restaurant serveert op 25 en 26 december een speciaal kerstdiner. Dit speciale menu is € 195 en het bijpassende wijn- of sake-arrangement wordt aangeboden voor € 95. Het diner serveren wij op twee tijdsstippen, van 17:00 tot 20:00 uur en om 20:30 uur. Gaat u liever lunchen in Yamazato Restaurant? Schuif vanaf 12:00 uur aan tafel voor de sushi- en bentolunch.

Teppanyaki Restaurant Sazanka

In Teppanyaki Restaurant Sazanka serveren wij op 24, 25 en 26 december een feestelijk kerstdiner. Het kerstmenu is € 195 en het bijpassende wijnarrangement € 95. U kunt uit twee tijden kiezen voor het diner, de eerste mogelijkheid is van 17:00 tot 20:00 uur en de tweede mogelijkheid vanaf 20:30 uur.

Ciel Bleu Restaurant

Ciel Bleu Restaurant biedt drie uitgebreide menu’s: het Experience-menu, het Guestronomy-menu en het kaviaarmenu. De menu’s bestaan uit een selectie culinaire creaties uit de internationale keuken van sterrenchefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman. Wilt u meer inzicht in deze dinerervaring op het hoogste niveau en alvast het team ontmoeten? Neem dan een kijkje op Ciel Bleu’s website.

Christmas tree in the Lobby
© Minneboo Fotografie Nicole Minneboo
Afternoon tea

Feestelijke afternoon tea

Kom op 25, 26 of 27 december langs en geniet samen met vrienden of familie van een feestelijke afternoon tea die geheel in het teken staat van kerst. Oosterse en westerse invloeden komen samen en worden in smaakvolle gangen gepresenteerd. Bij iedere gang wordt een bijpassende thee geschonken door serveersters in traditionele kimono’s. Deze feestelijke afternoon tea is € 48 per persoon en de royal feestelijke afternoon tea met een glas champagne is € 59 per persoon. Reserveer hier de afternoon tea.

Okura’s boutique 

Bent u op zoek naar het ultieme kerstcadeau? Okura’s boutique opent haar deuren van 20 tot en met 24 december van 11:00 tot 18:00 uur op de begane grond van het hotel. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw cadeaus ook online te bestellen en deze vervolgens op de door u gekozen dag af te halen. Wij bieden u een ruime keuze aan cadeaus, bijvoorbeeld het Guestronomy boek van Ciel Bleu Restaurant, Okura’s badjas, onze exclusieve sake en luxe cadeauverpakkingen gevuld met verschillende items. Daarnaast kunt u de Okura cadeaukaart aanschaffen, deze is te gebruiken in al onze outlets.

Guestronomy - Cookbook Ciel Bleu

Neemt u de lift naar huis?

Wilt u het magische kerstgevoel verlengen? Neem dan de lift naar huis na afloop van het kerstdiner! Hotel Okura Amsterdam heeft een speciale kameraanbieding inclusief parkeren in combinatie met een restaurantreservering. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling restaurantreserveringen via restaurants@okura.nl of +31 20 6787 450.

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.