Kerstmis bij Okura


Heeft u al plannen voor de feestdagen? Bij Hotel Okura Amsterdam zijn de voorbereidingen voor kerst in volle gang. Kiest u dit jaar voor een Japanse kerst, een kerstbrunch met vrienden en familie of kerst met Michelinsterren? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u bent bij Hotel Okura Amsterdam aan het juiste adres.

Gingerbread house
Christmas brunch

Uitgebreide kerstbrunch in de Grand Ballroom

Eén van Okura’s kersttradities is de jaarlijkse kerstbrunch in de Grand Ballroom. Op woensdag 25 december van 12:00 tot 16:00 uur pakken de chefs groots uit met een uitgebreid buffet. Dit feestelijke evenement kost € 125 per persoon en is inclusief een aperitief, wijn en non-alcoholische dranken. Voor kinderen tot en met 11 jaar is de prijs € 65. De magische omgeving zorgt voor een waar kerstgevoel, terwijl u samen met vrienden en familie geniet van heerlijke koude en warme gerechten.

Reserveer uw onvergetelijke kerst via restaurants@okura.nl of +31 20 6787 450. Okura’s kerstbrunch is erg populair. Wij raden u aan om uw tafel ruim van te voren te reserveren.

Kerst in onze restaurants

Met vier eersteklas restaurants biedt Hotel Okura Amsterdam een ruime keuze aan culinaire mogelijkheden tijdens de feestdagen.

Serre – Bib Gourmand

In Serre kunt u op 24, 25 en 26 december genieten van een feestelijk kerstdiner en op 25 en 26 december van een heerlijke kerstlunch.
4-gangen kerstmenu: € 75
6-gangen kerstmenu: € 95
Kerstmenu voor kinderen: € 50

Yamazato Restaurant*

Yamazato Restaurant serveert op 25 en 26 december een authentiek Japans diner.
Menu: € 150
Bijpassende wijnarrangement: € 95
Menu voor kinderen: € 90

Teppanyaki Restaurant Sazanka

In Teppanyaki Restaurant Sazanka serveren wij op 25 en 26 december een feestelijk kerstdiner. De aanvang van het kerstdiner is op beide dagen om 19:00 uur.
Kerstmenu: € 150
Bijpassende wijnarrangement: € 95
Kerstmenu voor kinderen: € 90

Ciel Bleu Restaurant**

Ciel Bleu Restaurant biedt drie uitgebreide menu’s: het Experience-menu, het Guestronomy-menu en het kaviaarmenu. De menu’s bestaan uit een selectie van culinaire creaties met verse seizoensproducten. Wilt u meer inzicht in deze dinerervaring op het hoogste niveau en alvast het team ontmoeten? Neem dan een kijkje op Ciel Bleu’s website.

Neemt u de lift naar huis?

Wilt u het magische kerstgevoel verlengen? Neem dan de lift naar huis na afloop van het kerstdiner! Hotel Okura Amsterdam heeft een speciale kameraanbieding in combinatie met een restaurantreservering inclusief parkeren en een late check-out de volgende dag. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling restaurantreserveringen via restaurants@okura.nl of +31 20 6787 450.