Japans wellness arrangement

Verwen uzelf – en uw geliefde – met een dag vol ontspanning in de rustigste omgeving van Amsterdam. Om Japan te ontdekken hoeft u niet verder te reizen dan onze hoofdstad! U maakt kennis met Okura’s Japanse achtergrond door één van de Japanse behandelingen in Nagomi Spa te kiezen, waardoor u zich zelfs even in Japan waant. Dat gevoel wordt versterkt door een Bento Box lunch in ons traditioneel Japanse restaurant Yamazato, dat bekroond is met één Michelinster. 

Het Japanse wellness arrangement is inclusief

  • Overnachting in een kamertype naar keuze.
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in Le Camelia, inclusief keuze voor een Japans ontbijt.
  • Keuze uit een Hanakasumi lichaamsbehandeling of een Shiatsu massage* (60 min) in Nagomi Spa.
  • Koffie, thee, vruchtensappen of water in Nagomi Spa.
  • Gebruik van een badjas en slippers.
  • Lunch met de Bento Box in Yamazato Restaurant inclusief water of Japanse thee.
  • Toegang tot Nagomi Health.

*Shiatsu is een manier van lichaamstherapie of massage, waarbij de duimen, handen en handpalmen worden gebruikt om druk uit te oefenen op verschillende delen van het lichaam. Dit bevorderd de natuurlijke genezing van het lichaam. Voorkeur voor een ontspannende behandeling? Dan raden we de Hanakasumi lichaamsbehandeling aan. 

Vanaf € 512 per kamer per nacht.

Exclusief 7% toeristenbelasting en op basis van beschikbaarheid.

Kunt u er geen genoeg van krijgen?
Tijdens het boeken van dit arrangement kunt u gemakkelijk een extra behandeling in Nagomi Spa toevoegen aan uw reservering. In het spa menu vindt u een uitgebreide keuze aan ontspannende behandelingen. In het naastgelegen Nagomi Health kunt u een verfrissend baantje in het binnenzwembad trekken, ontspannen in de Jacuzzi of tot rust komen in één van de sauna’s.