Mix uw eigen cocktail

Sommige avonden vragen om koude, verfrissende drankjes. Wordt daarom nu zelf een bartender en imponeer uw vrienden met uw cocktail- shake-vaardigheden. En niet met zomaar een cocktail, maar met de Lemon Meringue Pie, de signature cocktail van Okura’s Twenty Third Bar.

Ingrediënten
35 ml Limoncello
25 ml Licor 43
30 ml Sweet ‘n’ sour mix (20 ml verse citroensap, 10 ml siroop)
30 ml Room
Citroen (garnering)

Methode: Schud alle ingrediënten in een cocktail shaker gevuld met ijs. Zeef het in een cocktailglas (martini) en garneer de cocktail met een citroenschil. Proost!

Of.. leun achterover en ontspan
Laat u het liever aan een professionele bartender over? In de Twenty Third Bar kunt u genieten van buitengewone uitzichten over Amsterdam terwijl u nipt aan uw favoriete cocktail. De bar bevindt zich op 78 meter hoogte boven de stad en biedt schitterende panorama’s van onze hoofdstad. ’s Avonds transformeert het uitzicht de bar tot een magische plek met de meest heerlijke cocktail die u zich voor kunt stellen. Of het nu klassiekers, tropische mixen of lokale brouwsels zijn, u bent verzekerd iets te vinden wat past bij uw smaak en stemming. Met een enthousiast team dat altijd bereidt is uw favoriete cocktail te maken, is de Twenty Third Bar de ultieme setting voor een onvergetelijke ervaring.