Romantisch Amsterdam

Amsterdam is een uitstekende bestemming voor een romantisch uitstapje. Wandel heerlijk langs de grachten en aanschouw de charmante gevels van oude grachtenpanden. Dwaal door smalle straatjes en ontdek verborgen hofjes. Of koop een prachtige bos rozen op de bloemenmarkt om uw geliefde te verrassen. Zodra u Amsterdam haar romantische kant ontdekt, bent u op slag verliefd.

De grachten
De Amsterdamse grachten behoren sinds 2010 tot UNESCO-werelderfgoed en vormen een zeer romantische manier om de stad te ontdekken. Voor zowel de frequente bezoeker als iemand die de stad voor het eerst bezoekt, is alles aan Amsterdam extra betoverend vanaf het water. Huur daarom een privé boot met eigen kapitein en ervaar het ultieme gevoel van luxe. Wanneer u in het hotel verblijft, helpt het conciërgeteam u graag bij het maken van een reservering, of bij het organiseren van een picknick met champagne om van te genieten tijdens het varen. Vergeet wanneer u over de Amstel vaart niet om uw geliefde te kussen onder de Magere Brug. Volgens de legende zorgt dit voor eeuwige liefde.

Muziek
Het Concertgebouw is een van de beste concertzalen ter wereld en staat bekend om haar buitengewone akoestiek en gevarieerde programma. Het uitgebreide programma bestaat uit een selectie pop-, jazz- en klassieke muziek waar menig hart sneller van gaat kloppen. Het Concertgebouw biedt podium voor ’s werelds beste orkesten, dirigenten en solisten, maar vormt tevens de thuisbasis voor het Koninklijk Concertgebouworkest. Woon samen een concert bij in Het Concertgebouw en beleef een avond om nooit te vergeten. Bekijk in de agenda of er voor u een romantisch concert tussen zit.

Panorama
Wanneer u heeft genoten van het uitzicht vanaf de gracht, is het opmerkelijke uitzicht vanuit de lucht ook zeker een aanrader! Neem de lift naar de hoogste verdieping van Hotel Okura Amsterdam en aanschouw, onder het genot van een cocktail of glas champagne in de Twenty Third bar, het Amsterdamse panorama. In het naastgelegen Ciel Bleu Restaurant kunt u behalve van het prachtige uitzicht bovendien genieten van de met 2-Michelinsterren bekroonde innovatieve en internationale keuken.