Zomerhanden en -voeten

De meest populaire zomerbehandelingen in Nagomi Spa zijn de manicure- en pedicurebehandelingen. Met stijgende temperaturen blijken sandalen of slippers toch vaak geschikter schoeisel dan de gesloten zakelijke schoen. Met de zomer in aantocht, is het weer tijd om onze schoenen uit te trekken en de voeten zomerklaar te maken. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden, die velen van ons staand of handenschuddend doorbrengen, vergeten we onze handen en voeten nog wel eens te verwennen. Bij Nagomi Spa bieden we verschillende gespecialiseerde behandelingen aan om uw vermoeide voeten en handen een boost te geven. Bekijk het Spamenu om te zien welke behandeling u het meest aanspreekt.

Voor mannen
Steeds meer mannen willen hun voeten niet langer verbergen in de zomer en ook voor hen heeft Nagomi Spa speciale behandelingen. De ‘Relaxed Feet’ behandeling is ontwikkeld voor de man die zijn voeten snel wilt laten verwennen en ontspannen. Tijdens de behandeling krijgen de voeten een speciale scrub en massage. Een ideale manier om na een lange dag staan of het bijwonen van meetings even tot rust te komen. Tijdens de ‘Cosmetic foot’ behandeling zal de therapeut de teennagels modelleren, nagelriemen verzorgen en harde huid bij de voeten verwijderen. Om het ultieme gevoel van ontspanning te creëren, worden de voeten daarna behandeld met een scrub en massage met een voedzame voetencrème.

OPI Nagellak
De ‘Cosmetic hand and feet’ behandeling voor vrouwen zijn in basis hetzelfde als die voor mannen, maar mèt toevoeging van kleur! Dankzij onze samenwerking met OPI nagellak, hebben wij een breed assortiment aan professionele kleuren. Trakteer uw handen en voeten op een verwenmomentje bij Nagomi Spa. Om een reservering te maken voor een behandeling, kunt u ons bereiken via de website, spa@okura.nl of +31 20 6787 441.

Tot snel!