Een romantisch nachtje weg dichtbij huis

Terug naar overzicht

Vier de liefde met uw partner tijdens een bijzonder nachtje weg. Verras uw partner met een overnachting in één van onze luxueuze suites. Word samen wakker in één van onze heerlijke zachte bedden en geniet van een ontbijt op bed met uitzicht over Amsterdam. Een nachtje weg hoeft niet ver weg te zijn; blijf lekker in eigen land en geniet van Amsterdam als romantisch uitstapje. Wandel langs de grachten en aanschouw de charmante gevels van de oude grachtenpanden. Dwaal door smalle straatjes en ontdek verborgen hofjes. Of koop een prachtige bos rozen op de bloemenmarkt om uw geliefde te verrassen.

En wat is er fijner dan na een dag in de stad aan te schuiven aan tafel voor een onvergetelijk diner? In Hotel Okura Amsterdam vindt u vier restaurants waarvan er drie bekroond zijn door Michelin. Geniet van ultieme smaken en een verscheidenheid aan keuzes. Bekijk hier ons aanbod.

Hot stone massage

U kunt er ook voor kiezen om het hotel niet te verlaten en volledig te ontspannen. Kom tot rust in onze spa met een behandeling, neem een duik in het zwembad of maak gebruik van de andere faciliteiten in onze wellness. Eindig uw dag met een romantisch diner in een van onze befaamde restaurants of neem samen deel aan een van onze kookworkshops.

Hotel Okura Amsterdam is de plek om in luxe te overnachten, culinair te eten en tot rust te komen. 

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering