24 uur ‘Okura at home’

Terug naar overzicht

Bij Hotel Okura Amsterdam begrijpen we het belang van het vinden van momenten van rust en comfort. Omdat het momenteel niet mogelijk is om onze serene sfeer en authentieke mix van oosterse en westerse culturen te ervaren, geven we u graag een aantal tips om uw huis een Okura-boost te geven. Ervaar luxe en rust met 24 uur ‘Okura at home’. 

Wakker worden in een oase van comfort 

Hotel Okura Amsterdam biedt complete luxe. Met de uitgebreide selectie van iconische Okura producten haalt u het luxe hotelgevoel in huis. Geef uw slaapkamer een ware upgrade met Okura’s boxspring en matras. Kruip onder het knisperende bedlinnen met Gingko jacquard en u creëert gegarandeerd een hoteluitstraling in uw eigen slaapkamer. 

Room service - Caesar salad

Een lichte en verse lunch

De Caesarsalade is een van de bekendste gerechten en perfect voor de warmere dagen. De chef-koks van Serre voorzien u van hun recept zodat u deze heerlijke lunch ook thuis kunt bereiden. 

Creëer uw eigen spa moment aan het einde van de middag 

De Japanse betekenis van Nagomi is ‘kom tot rust’, en dit behelst de essentie van onze spa. Volgens de Japanners kunt u een sereen en ontspannen gevoel creëren door sake in uw badkuip te gieten terwijl u geniet van een warm bad. De sake heeft een hydraterende werking op uw lichaam en verzacht uw huid. 

Bath at Hotel Okura Amsterdam
Steamed sea bream in sea salt case

Diner: culinaire hoogstandjes

Trek uw schort aan en bereid de lekkerste gestoomde zeebrasem in zoutkorst, zoals bij Teppanyaki Restaurant Sazanka. U heeft geen teppanyaki-tafel nodig om te veranderen in een teppanyaki-chef. Volg de stappen in het recept. Bent u op zoek naar meer culinaire inspiratie? We hebben verschillende heerlijke recepten van al onze restaurants verzameld.

Drink een cocktail van wereldklasse 

Sluit uw dag af in stijl en maak uw eigen Okura Old-Fashioned of Opa’s Tea. Om een echt Okura-gevoel te creëren, sluit u uw ogen en stelt u zich het uitzicht vanuit onze Twenty Third Bar voor. Deze cocktails zijn ook perfect voor uw virtuele vrijdagmiddagborrel.

Grandpas tea cocktail