Guestronomy - Ciel Bleu Book

Guestronomy is het tweede kookboek van het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant. Het boek laat u kennis maken met verschillende mensen met maar één droom. Welke droom? De droom om hét beste restaurant van Nederland neer te zetten. Guestronomy neemt u mee in alles wat voor Onno Kokmeijer, Arjan Speelman en Pasquinel Kolk van belang is. Lees meer over de leveranciers, inspiratiebronnen van de chefs, de ambassadeurs en de nieuwe generatie van chefs en gastheren/gastvrouwen die samen Ciel Bleu maken tot wat het is. Guestronomy is niet alleen een kookboek, het is een blauwdruk van een succesvol maar vooral ook passievol restaurant. Het vertelt een verhaal; het verhaal van Ciel Bleu.

Bestel Guestronomy
Wilt u een exemplaar van Guestronomy bestellen? Plaats een order via guestronomy@okura.nl. U kunt het boek ophalen bij Hotel Okura Amsterdam, of we kunnen het naar u verzenden (hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht). Guestronomy is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels voor €75.

Limited editions: samenwerking met Outsider Art
Een bijzonder kookboek als 'Guestronomy' is het waard om ook als gelimiteerde editie te verschijnen. Dus bepleitte general magager Emmy Stoel, dat de kunstenaars van de Amsterdamse Outsider Art Galerie ieder een eigen omslag mochten penselen voor de 75 limited editions van Ciel Bleu's nieuwste boek. 

Deze 75 unieke exemplaren worden, verpakt in speciaal door Bijzonder Amsterdams ontwikkelde dozen inclusief boekenstandaard, verkocht voor €189 per stuk. Per verkochte limited edition gaat €50 naar Outsiders Art.

All-in 'Ciel Bleu Guestronomy' arrangement
Wilt u de ultieme Ciel Bleu ervaring beleven en het thuis nog eens dunnetjes overdoen? Met het all-in Ciel Bleu ‘Guestronomy’ arrangement krijgt u het achtengangenmenu mét uitbreiding van Japans Wagyu rund ‘Kagoshima’ en Nederlandse boerenkazen. Daarnaast krijgt u bij iedere gang een andere, bijpassende wijn en zijn water, koffie, thee en friandises inbegrepen. Om de avond met een knaller af te sluiten krijgt u een gesigneerd ‘Guestronomy’ boek mee naar huis. Zo kunt u aan de hand van de vele recepten, uw eigen sterrenmaaltijd bereiden! Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Restaurant Reserveringen via +31 20 6787 450 of via restaurants@okura.nl