Guestronomy

Guestronomy is het tweede kookboek van het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant. Het boek laat u kennismaken met verschillende mensen met maar één droom. De droom om hét beste restaurant van Nederland neer te zetten. Guestronomy neemt u mee in alles wat voor Onno Kokmeijer, Arjan Speelman en Pasquinel Kolk van belang is. Lees meer over de leveranciers, inspiratiebronnen van de chefs, de ambassadeurs en de nieuwe generatie van chefs en gastheren/gastvrouwen die samen Ciel Bleu maken tot wat het is. Het is niet alleen een kookboek, het is een blauwdruk van een succesvol maar vooral ook passievol restaurant. Het vertelt een verhaal; het verhaal van Ciel Bleu.

Bestel Guestronomy

Wilt u een exemplaar bestellen? Plaats een order via guestronomy@okura.nl. U kunt het boek ophalen bij Hotel Okura Amsterdam, of we kunnen het naar u verzenden (hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht). Guestronomy is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels voor €75.

Dish: Carabineros

All-in ‘Ciel Bleu Guestronomy’ arrangement

Wilt u de ultieme Ciel Bleu ervaring beleven en het thuis nog eens dunnetjes overdoen? Met het all-in Ciel Bleu ‘Guestronomy’ arrangement krijgt u een zevengangenmenu met per gang een andere, bijpassende wijn en water, koffie, thee en friandises zijn inbegrepen. Om de avond met een knaller af te sluiten krijgt u een gesigneerd ‘Guestronomy’ boek mee naar huis. Zo kunt u aan de hand van de vele recepten uw eigen sterrenmaaltijd bereiden. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling restaurant reserveringen via restaurants@okura.nl of +31 (0)20 6787 450.

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.