Extra opties voor uw evenement

Uw evenement uitbreiden met aantrekkelijke extra’s? Dat is mogelijk bij Hotel Okura Amsterdam. Wij bieden diverse extra services en diensten om uw evenement compleet te maken. Daarnaast staan onze professionele evenementplanners voor u klaar om u te assisteren met de planning en uitvoering van uw evenement.

Wellbeing meeting arrangement

Zorg en welzijn spelen een grote rol in het leven van onze gasten. Dit heeft ons geïnspireerd om  op zoek te gaan naar een integratie van deze elementen in ons vergader- en evenementenprogramma. Maak kennis ons Wellbeing Meeting arrangement. Een arrangement waarin gezond eten, verfrissende work-outs en kalmerende oefeningen voor lichaam en geest een grote rol spelen.

Privé-aanlegsteiger

Hotel Okura Amsterdam beschikt over een privé-aanlegsteiger. Deze privé-aanlegsteiger kan worden gebruikt als aanlegplaats voor rondvaarten of andere activiteiten om uw evenement compleet te maken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze conciërge via concierge@okura.nl.

Kookstudio

Ervaar hoe het is om op topniveau te koken in onze kookstudio Taste of Okura. Neem deel aan één van onze periodieke workshops of laat een workshop op maat maken. Lees meer over Taste of Okura.

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.