Experience Okura

Experience Okura

Ervaar hoe de westerse en oosterse invloeden perfect met elkaar verweven zijn bij hotel Okura Amsterdam. Door de kunst van de Japanse service, Omotenashi, ervaart u een uniek verblijf in ons hotel. Kom tot rust in een traditioneel ontspannend Japans sake-bad wat een oppepper voor je huid is. Probeer zelf om de origami kraanvogels te vouwen aan de hand van onze gedetailleerde instructies. In de minibar staan onze Okura tripel biertjes met een unieke smaak van batakbes, deze laten wij u graag proeven. Geniet extra lang van uw verblijf met een late check-out om ontspannen te ontbijten. Dit Experience Okura arrangement geeft u toegang tot alle faciliteiten in de Nagomi Gym & Wellness. Laat onze valet driver uw auto parkeren, zodat u het meeste uit uw Okura Experience haalt.

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Het Experience Okura arrangement is inclusief

  • Ontbijt
  • Gratis parkeren tijdens uw verblijf
  • Late check-out tot 14:00 uur
  • 2 Okura tripel biertjes
  • Flesje bad-sake
  • Origamipapier en instructies om uw eigen origami kraanvogel te vouwen
  • Snelle wifi perfect voor werk of om uw favoriete series te bekijken
  • Toegang tot Nagomi Gym & Wellness, met binnenzwembad, bubbelbad, sauna en fitnessruimte

Voorwaarden

Het Experience Okura arrangement is boekbaar vanaf 23 november tot en met 13 december en is geldig voor verblijf tot en met 31 maart. Het arrangement is beschikbaar vanaf 295 EUR per kamer per nacht, op basis van 2 personen en afhankelijk van beschikbaarheid Let op er zijn dagen die niet geboekt kunnen worden en niet alle kamer types zijn inbegrepen. Het tarief is inclusief BTW en exclusief stadsbelasting (niet van toepassing voor inwoners van Amsterdam). Het Experience Okura arrangement kan tot 24 uur voor aankomst worden geannuleerd of gewijzigd. Deze promotie kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of andere tarieven.

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.