Exclusieve Petit R Adventure experience

Spectaculair, zinnenprikkelend en visueel is de exclusieve Petit R Adventure experience van Maison Ruinart. In samenwerking met Ciel Bleu, het twee Michelinsterren restaurant van Hotel Okura Amsterdam, kunt u in november, december en januari een vijf gangen diner met bijbehorende Ruinart champagnes boeken/reserveren. Tijdens het bijzondere diner, dat plaatsvindt in The Imperial Suite van Hotel Okura Amsterdam, wordt de rijke geschiedenis van Maison Ruinart verbeeld door Petit R, een digitale creatie die de oprichter van Ruinart tot leven wekt. Met Petit R wordt de geschiedenis van ‘s werelds oudste champagnehuis Maison Ruinart tastbaar en kunt u de magie ervan als nooit tevoren ervaren terwijl u geniet van een spectaculair diner met champagne.

Deze digitale creatie is een eenmalige exclusieve en culinaire ervaring in Nederland en is normaliter enkel te boeken in Reims. Speciaal voor de gelegenheid is The Imperial Suite omgedoopt tot Suite 1729, het vestigingsjaar van Maison Ruinart. Deze exclusieve experience is te boeken tijdens een gelimiteerd aantal avonden met overnachting.


Reserveer voor deze unieke dinerervaring

Voorwaarden

  • Het diner voor twee personen inclusief overnachting kost € 1.850.
  • Te serveren per 2 personen.
  • Tijdens de Petit R Adventure experience zitten 12 gasten aan één lange tafel.
Beschikbare data

Januari: 29
Februari: 5, 9, 11, 19, 23 & 25
Maart: 2 & 4

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.