Vier uw speciale gelegenheid

Terug naar overzicht

Wij begrijpen dat uw speciale gelegenheid een once-in-a-lifetime ervaring is. Of het nu gaat om een babyshower, verjaardag of een gender reveal party. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Gender reveal party

Op zoek naar de perfecte plek om uw gender reveal party te vieren? Met tal van mogelijkheden in zowel ruimtes als culinair aanbod, creëren wij een volledig op maat gemaakt feest.

Vraag een offerte aan

Verjaardag

Vier uw verjaardag in stijl en verwelkom uw gasten in een oase van luxe. Onze chef-koks nemen u mee op een culinaire reis, of u nu een verfijnd meergangendiner in onze grootste suite wilt organiseren of een afternoon tea in een intieme setting. Onze decoratiepartner kan niet wachten om van onze locatie uw gepersonaliseerde feest te maken.

Interesse?

Diploma-uitreiking

Zo’n mijlpaal verdient het om op een bijzondere manier gevierd te worden. Naast onze privéruimtes in onze restaurants bieden we intieme settingen voor afternoon tea en gepersonaliseerde dinerervaringen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

The sky is the limit

Ons aanbod in decoratie of op culinair vlak stopt hier niet. Wij bieden een oplossing voor elke gelegenheid en we kunnen niet wachten om van u te horen wat u wilt vieren. Wij denken graag met u mee.

U kunt ons bereiken via events@okura.nl