Safe meetings

Terug naar overzicht

Hotel Okura Amsterdam blijft persoonlijke vergaderingen en evenementen bieden met de hoogste servicestandaarden en een uitmuntend culinair aanbod, ook onder de huidige omstandigheden

  • GBAC gecertificeerd
  • Lid van Green Globe
  • Privé parkeerfaciliteiten
  • Toegewijde professionele planners
  • Alle zalen gesitueerd op een etage
  • Kijk hier voor een overzicht van alle vergaderruimtes

De gezondheid en het welzijn van onze gasten en collega’s heeft altijd onze hoogste prioriteit. Daarom hebben we verschillende extra maatregelen geïntegreerd om evenementen voor iedereen veilig en soepel te laten verlopen, zonder daarbij afbreuk te doen aan de onvergetelijke ervaring van uw gasten. Voor hybride evenementen werken wij nauw samen met onze audiovisuele partner om u bij al uw wensen te ondersteunen.

Met uiteenlopende faciliteiten en een ervaren en toegewijd team van professionals maakt Hotel Okura Amsterdam van elk evenement een succes. Van hybride evenementen, bedrijfspresentaties, gala’s en productlanceringen tot bestuursvergaderingen, studio’s en intieme privédiners – wij creëren voor elke situatie de passende oplossing in een veilige omgeving.

Maatregelen voor veilige evenementen

We verwelkomen uw gasten in de speciaal ingerichte registratieruimte voor conferenties. Hier worden een paar korte gezondheidsvragen gesteld en kunnen uw gasten gebruik maken van temperatuurindicatoren en sanitaire voorzieningen voordat ze de conferentieverdieping betreden. Onze collega’s assisteren gedurende het gehele evenement met de doorstroom van uw gasten.

Tijdens uw evenement bieden wij AV-oplossingen ter ondersteuning van crowd management en het houden van afstand tussen deelnemers, zoals projectiepijlen en automatische personentellers. Bovendien bieden we hightech oplossingen voor hybride vergaderingen, waardoor wij uw gasten een virtueel vergaderplatform kunnen bieden voor online deelname.

Foyer of Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam is voorzien van een speciale luchtfilter die een veilige luchtkwaliteit garandeert voor u en uw gasten. Door de hoge kwaliteit is deze luchtfilter verplicht in ziekenhuizen en voldoet het aan de ISO-standaard en de EUROVENT certificering. Daarnaast houden we ons aan hoge schoonmaaknormen in alle ruimtes na elk gebruik om het welzijn van uw gasten te garanderen.

Voor een gedetailleerd en actueel overzicht van alle maatregelen verwijzen wij u graag naar de conferentie- en evenementenmaatregelen.

Culinaire uitmuntendheid

Hotel Okura Amsterdam staat bekend om de hoge kwaliteit van het culinaire aanbod. Met speciaal aangepaste menu’s garanderen we ook nu deze kwaliteit met behoud van een breed scala aan gezonde en heerlijke keuzes. Gasten worden individueel bediend bij verschillende eet- en drinkgelegenheden, met de service waar Hotel Okura Amsterdam om bekend staat.

Als u aanvullende wensen heeft voor uw evenement of vragen heeft over het organiseren van veilige bijeenkomsten, neem dan contact met ons op via events@okura.nl. We nemen u graag mee in een virtuele rondleiding om al uw vragen te beantwoorden. Want hoewel onze manier van service verlenen tijdelijk verandert, doet onze gastvrijheid dat niet. Onze toegewijde teams staan voor u klaar om u en uw gasten onvergetelijke ervaringen te geven.