Workshop driegangendiner

Workshop driegangendiner

Elk seizoen creëert Chef Louise een nieuw driegangenmenu met de beste ingrediënten.

U kunt kiezen uit drie varianten van deze workshop, namelijk twee gangen met vlees, twee gangen met vis (inclusief schaal- en schelpdieren) of zowel vis (inclusief schaal- en schelpdieren) als vlees. Kies de workshop die het beste bij u past. De derde gang is altijd een heerlijk dessert gebaseerd op het seizoen. We eindigen de workshop met koffie of thee en handgemaakte friandises van Okura’s patisserie-afdeling.

Volgende workshops 2019 à € 140 per persoon

Vrijdag 13 december van 18.00 tot 22.30: Feestelijk 3 gangen (vlees en vis) – volgeboekt – wachtlijst
Zaterdag 14 december van 18.00 tot 22.30: Feestelijk 3 gangen (vis) – beschikbaar
Vrijdag 20 december van 18.00 tot 22.30: Winter 3 gangen (vlees en vis) – 3 plaatsen beschikbaar

Volgende workshops 2020 à € 140 per persoon
Vrijdag 10 januari 2020 van 18.00 tot 22.30: Winter 3-gangen (vlees en vis) – beschikbaar
Donderdag 16 januari 2020 van 18.00 tot 22.30: Winter 3-gangen (vlees en vis) – beschikbaar
Vrijdag 31 januari 2020 van 18.00 tot 22.30: Winter 3-gangen (vis) – beschikbaar
Vrijdag 7 februari 2020 van 18.00 tot 22.30: Winter 3-gangen (vlees) – beschikbaar
Donderdag 27 februari 2020 van 18.00 tot 22.30: Winter 3-gangen (vlees en vis) – beschikbaar
Vrijdag 13 maart 2020 van 18.00 tot 22.30:
Winter 3-gangen (vis) – beschikbaar
Zaterdag 14 maart 2020 van 18.00 tot 22.30: Winter 3-gangen (vlees en vis) – beschikbaar
Donderdag 19 maart 2020 van 18.00 tot 22.30:
Lente 3-gangen (vlees en vis) – beschikbaar
Donderdag 26 maart 2020 van 18.00 tot 22.30: Lente 3-gangen (vlees) – beschikbaar
Vrijdag 27 maart 2020 van 18.00 tot 22.30:
Lente 3-gangen (vis) – beschikbaar

Voor Engelstalige workshops klik hier.

Reserveer uw plek