Individuele workshops

Terug naar overzicht

Ervaar de culinaire hoogtepunten van Hotel Okura Amsterdam op geheel nieuwe wijze in onze kookstudio, Taste of Okura. In onze kookstudio leert u spectaculaire gerechten te bereiden onder begeleiding van Chef de Cuisine Louise O’Hare. U kunt deelnemen aan één van onze geplande workshops, afgestemd op de gerechten van het seizoen.

Boek uw workshop

Geachte gast,

We hadden u graag welkom geheten in Taste of Okura. Helaas zijn wij door de huidige maatregelen genoodzaakt om de kookworkshops voor de komende periode te annuleren. We nemen contact op met iedereen die een reservering heeft gemaakt in de periode dat we gesloten zijn.

We hopen u snel weer te kunnen verwelkomen. Zorg in de tussentijd goed voor uzelf en elkaar.

Kookstudio

Workshops
Masterclasses

Contact

+31 (0)20 6787 450

Adres

Ferdinand Bolstraat 333 1072LH Amsterdam

Individuele workshops

Tijdens de kookworkshop bij Taste of Okura bereidt u gerechten die zijn afgestemd op de ingrediënten van het seizoen. U kunt zich met twee gasten inschrijven voor onze individuele kookworkshops. Op dit moment is het totaal aantal deelnemers aan een workshop is zes. Een kookworkshop duurt ongeveer 4,5 uur. Elke reservering voor 2 gasten of 3 tot 4 gasten (uit één huishouden) garandeert een eigen kookeiland en hier bereidt u samen uw eerste en tweede gang van uw diner. Zodra alles klaar is, gaat u aan tafel om samen te genieten van het lekkers dat u hebt gemaakt. Uw dessert wordt vooraf bereid door onze patissiers en u maakt dit af volgens de instructies van de chefs. Wij sluiten elke workshop af met koffie of thee en friandises. Aan het eind van de avond krijgt u het Taste of Okura schort en alle recepten mee naar huis.

Cutting during workshop Taste of Okura
Lobster Taste of Okura

Driegangendiner workshop

Elk maand creëert Chef Louise een nieuw driegangenmenu met de beste ingrediënten. U kunt zich per 2 gasten of per 3 tot 4 gasten (van één huishouden) per reservering inschrijven voor onze kookworkshops. De prijs van de driegangendiner workshop is € 140 per persoon.

De workshop begint met een aperitief, waarbij Chef Louise O’hare de workshop in detail uitlegt. Daarna gaat u aan de slag in Taste of Okura, hier brengt u de theorie in praktijk door het bereiden van twee heerlijke gerechten.

Boek uw workshop

Geef een workshop cadeau

Bent u op zoek naar een indrukwekkend cadeau? Verras vrienden of geliefden met een cadeaukaart voor een kookworkshop in Taste of Okura

Bestel de cadeaukaart

Goed om te weten

 • Chef Louise heeft een compleet nieuwe menu’s voorbereid voor de herfst.
 • U kunt zich met twee gasten of 3 tot 4 gasten (uit één huishouden) opgeven voor een individuele workshop. Het totaal aantal deelnemers in de workshop is zes tot twaalf.
 • Per reservering wordt één menu gehanteerd.
 • Workshops worden vooraf betaald.
 • Alle workshops duren ongeveer 4,5 uur.

Allergiën en medische dieetwensen

Wij vinden het uitermate belangrijk dat gerechten voor onze gasten met allergieën en medische dieetwensen met zorg bereid worden. Gasten in de kookworkshops bereiden de gerechten zelf en voor elkaar, waardoor het niet mogelijk is om te garanderen dat deze gerechten allergeen-vrij zijn. Graag uw allergie of medische dieetwens vermelden bij het reserveren, zodat wij daar rekening mee kunnen houden in de voorbereiding van de workshop. 

Inclusief

 • Welkomstkoffie of -thee bij de workshops overdag.
 • Een mousserend aperitief bij de kookworkshops in de avond.
 • Water en alcoholvrije cocktails gedurende de workshop.
 • Een glas wijn bij iedere gang.
 • Koffie of thee met friandises.
 • Taste of Okura schort en recepten krijgt u mee naar huis.

Onze andere culinaire opties

Haal Okura’s dinerervaring in huis

Stel uw eigen menu samen met uw favoriete gerechten uit de restaurants van Hotel Okura Amsterdam voor een…

Twenty Third Bar

Geniet in De Pijp van de bijzondere cocktails, geïnspireerd door de stad Amsterdam. Cocktails & Champagne Panoramisch uitzicht…

Ciel Bleu Restaurant**

Gerechten uit de internationale keuken met een uitzicht vanaf de 23ste verdieping Geachte gast, Ciel Bleu Restaurant blijft…

Yamazato Restaurant*

Yamazato Restaurant serveert traditionele gerechten uit de Japanse kaiseki keuken. De typisch Japanse sfeer wordt versterkt door de service.  Geachte gast,…