Culinaire arrangement

Serre’s Bib Gourmand package

Serre is de trotse bezitter van een Bib Gourmand onderscheiding van Michelin. Wilt u zelf ervaren waarom? Met Serre’s Bibendum-menu geniet u van heerlijke, internationaal geïnspireerde gerechten, waarvan u ook kunt genieten op ons sfeervolle zomerterras dat een prachtig uitzicht biedt over het Amstelkanaal. Lees meer.

Ciel Bleu package

Wilt u ervaren waar een restaurant met twee Michelinsterren naar smaakt? Bij Ciel Bleu Restaurant draait het niet alleen om het menu; het gaat voornamelijk om de beleving die de avond speciaal maakt. Van de meest adembenemende uitzichten over Amsterdam, tot de expertise van onze sommelier en de vlotte, enthousiaste bediening. Na deze unieke ervaring stapt u direct de lift in naar uw luxe hotelkamer waar u nog steeds van het prachtige uitzicht kunt genieten. Lees meer.

Ultimate Okura experience

Wilt u ontdekken waarom Hotel Okura Amsterdam een bestemming op zich is? In drie dagen tijd nemen wij u mee op Okura’s culinaire reis en dineert u in drie verschillende restaurants – met in totaal drie Michelinsterren. Wij begrijpen ook dat u tussendoor tijd voor ontspanning nodig heeft! Daarom krijgt u de keuze uit één van de 60-minuten massages in onze spa. Na uw behandeling kunt u in het naastgelegen Nagomi Health een verfrissend baantje in het binnenzwembad trekken, ontspannen in de Jacuzzi of tot rust komen in één van de sauna’s. Om uw Okura-ervaring compleet te maken overnacht u in een luxe kamer met een adembenemend uitzicht. Lees meer.