Culinaire arrangementen

Geniet van ultieme smaken en een verscheidenheid aan keuzes. In Hotel Okura Amsterdam vindt u vier restaurants waarvan er drie bekroond zijn door Michelin.

Serre’s Bib Gourmand arrangement

Serre is de trotse bezitter van een Bib Gourmand onderscheiding van Michelin. Wilt u zelf ervaren waarom? Met Serre’s Bibendum-menu geniet u van heerlijke, internationaal geïnspireerde gerechten. Daarna neemt u de lift naar huis voor een overnachting in een van Okura’s hemelse bedden.

Boek nu

Serre dishes

Ciel Bleu arrangement

Wilt u ervaren waar een restaurant met twee Michelinsterren naar smaakt? Bij Ciel Bleu Restaurant draait het niet alleen om het menu; het gaat voornamelijk om de beleving die de avond speciaal maakt. Van de meest adembenemende uitzichten over Amsterdam, tot de expertise van onze sommelier en de vlotte, enthousiaste bediening. Na deze unieke ervaring stapt u direct de lift in naar uw luxe hotelkamer waar u nog steeds van het prachtige uitzicht kunt genieten. 

Boek nu

The ultieme culinary beleving

Wilt u ontdekken waarom Hotel Okura Amsterdam een bestemming op zich is? In drie dagen tijd nemen wij u mee op Okura’s culinaire reis en dineert u in drie verschillende restaurants – met in totaal drie Michelinsterren. Om uw Okura-ervaring compleet te maken overnacht u in een luxe kamer met een adembenemend uitzicht.

Boek nu

Grilled black cod marinated with sake lees

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.