Serre Restaurant Geniet op elk moment van de dag van internationale specialiteiten

Serre Restaurant is dagelijks van 10 uur 's ochtends tot 10 uur 's avonds de plek om te genieten van internationale specialiteiten. Op slechts 10 minuten loopafstand van beurs- en congrescentrum RAI, kunt u het Okura vanuit een ander perspectief ervaren. In de zomer kunt u op Serre's terras met een glas wijn in uw hand bijkomen van een drukke dag. Serre's menu biedt u een overvloed aan opties voor een snelle lunch, dit maakt het de ideale locatie voor een lunch tussen uw afspraken door of tijdens het winkelen in De Pijp of de luxe Cornelis Schuytstraat. De keuken van Chef de Cuisine Marc van der Tang heeft wederom de Bib Gourmand mogen ontvangen, een onderscheiding van Michelin voor een perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit. Onder het genot van een kop koffie, een heerlijke zakenlunch of middagborrel, voelt u zich altijd op uw gemak in Serre Restaurant. U vindt Serre Restaurant op de begane grond van Hotel Okura Amsterdam. Volg Chef Marc van der Tang op Facebook en Twitter.

Hoe u het Okura kunt bereiken vindt u terug in de routebeschrijving. We raden u aan uw lunch of diner vooraf online te reserveren of telefonisch via het team van Restaurant Reserveringen op 020 6787 450.

Inspired by Ciel Bleu**

Chef de Cuisine Marc van der Tang heeft meer dan zeven jaar bij Ciel Bleu Restaurant** gewerkt als Sous Chef, het is daarom onvermijdelijk dat zijn keuken daardoor is beïnvloed. Het menu van Serre Restaurant is ontwikkeld in nauwe samenwerking met zijn voormalige mentoren, chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman. Brainstorm- en proefsessies en het delen van kennis leiden uiteindelijk tot de gerechten die Chef Marc van der Tang met trots presenteert op de menukaart van Serre Restaurant.

Menu Serre

Het menu van Serre is geïnspireerd door de seizoenen in een culinaire samenwerking met de chefs van het tweesterren Ciel Bleu Restaurant. Stel voor € 37,- uw eigen 3-gangen lunch of diner samen uit het Bibendummenu.

Voor reserveringen vanaf 7 personen verzoeken we u te kiezen van de groepsmenukaart.  Neem voor meer informatie contact op met ons Restaurant Reserveringen team via restaurants@okura.nl of 020 6787 450.Reserveren

U kunt restaurantreserveringen van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur bereiken. Online reserveren is ook mogelijk. Een reservering is pas geldig nadat deze door ons is bevestigd. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om bij de reservering uw telefoonnummer en e-mailadres te vermelden. Voor reserveringen vanaf 7 personen en het aanpassen of annuleren van uw reservering neemt u telefonisch contact met ons op via 020 6787 450.

Last minute reservering?
Wij raden u aan om bij last minute reserveringen die minder dan twee uur van te voren gemaakt worden, telefonisch contact op te nemen.

Handig om te weten Aanvullende informatie over Serre Restaurant

  • Openingstijden: 10.00 - 22.00 uur 
    10.00 - 12.00 uur: alleen koffie, thee en drankjes beschikbaar
    12.00 - 22.00 uur: à la carte menu en Bibendum-menu beschikbaar
  • Hotel Okura Amsterdam beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per uur.
  • Bekijk de routebeschrijving

Direct reserveren