Serre De gerechten ken ik, de smaken zijn uniek

Serre is nèt even anders dan de andere restaurants in Hotel Okura Amsterdam. In een vlotte en gemoedelijke sfeer eet u bij Serre een snelle lunch of een heerlijk diner. Ideaal als u geen zin hebt om te koken en toch makkelijk en snel wilt eten en kwaliteit belangrijk vindt. Vlakbij de RAI en Zuidas ook een prima plek voor een zakelijke lunch of feestelijke afsluiting van een succesvolle beurs. Het sfeervolle zomerterras nodigt uit tot een spontane borrel in de namiddag met collega’s of vrienden. Of om even bij te komen van de stadse hectiek. U bent van harte welkom bij Serre van 10.00 uur tot 22.00 uur op de begane grond van het hotel.

Hoe u het Okura kunt bereiken vindt u terug in de routebeschrijving. We raden u aan uw lunch of diner vooraf online te reserveren of telefonisch via het team van Restaurant Reserveringen op 020 6787 450.

Keuken

Bij Serre geniet u van internationaal geïnspireerde gerechten met seizoensgebonden, verse producten uit de streek. Kenmerkend voor Serre zijn de perfect uitgebalanceerde gerechten van hoge kwaliteit. Bij Serre krijgt u de ‘bekende’ gerechten, met een eigenwijze twist én die unieke smaak. Het team licht graag de specialiteiten van de menu- en wijnkaart toe en stemt deze moeiteloos af op de wensen van de gast. 

Menu Serre

Serre is bekroond met een Bib Gourmand. Deze bekroning van Michelin wordt toegekend aan restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en kwaliteitskeuken. Bij Serre hebben we daarom het Bibendummenu: 3-gangenlunch of –diner voor €37.

Kiest u liever voor à la carte? Bekijk dan onze (seizoens-)specialiteiten. Serre heeft een uitgebreide wijnkaart waarbij alle wijnen per glas verkrijgbaar zijn.Reserveren

U kunt restaurantreserveringen van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur bereiken. Online reserveren is ook mogelijk. Een reservering is pas geldig nadat deze door ons is bevestigd. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om bij de reservering uw telefoonnummer en e-mailadres te vermelden. Voor reserveringen vanaf 7 personen en het aanpassen of annuleren van uw reservering neemt u telefonisch contact met ons op via 020 6787 450.

Last minute reservering?
Wij raden u aan om bij last minute reserveringen die minder dan twee uur van te voren gemaakt worden, telefonisch contact op te nemen.

Handig om te weten Aanvullende informatie over Serre

Graag willen wij u erop wijzen dat Serre gesloten is van maandag 16 Januari t/m vrijdag 27 Januari.

  • Openingstijden: 10.00 - 22.00 uur  
  • Vanaf 10.00 uur bent u welkom voor een kop koffie of thee, om 12.00 uur gaat ook de keuken voor u open 
  • Hotel Okura Amsterdam beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per uur.
  • Bekijk de routebeschrijving

Direct reserveren