Le Camelia

U bent meer dan welkom om te komen ontbijten in Le Camelia van maandag tot en met vrijdag van 06.30 tot 10.30 uur en in het weekend van 6.30 tot 11.30 uur. 

Het ontbijtbuffet in Le Camelia is een combinatie van de culinaire hoogtepunten die Hotel Okura Amsterdam te bieden heeft. Het seizoensgebonden buffet bevat invloeden uit zowel de Europese en Aziatische keuken en bestaat uit verschillende soorten (glutenvrij) brood, smeersels, ontbijtgranen, zuivelproducten, gebakjes, wafels, pannenkoeken, fruit en sappen. Daarnaast kunt u uit verschillende warme gerechten kiezen, de chefs bereiden uw favoriete eiergerechten à la minute. Bent u op zoek naar een typisch Japans "Choushoku" ontbijt, dan bent u bij Le Camelia aan het goede adres. Het Japanse ontbijt bevat rijst, daishi soep, augurk, zalm, vis en Japanse groene thee en is ook onderdeel van het ontbijtbuffet. De staff staat altijd klaar om u meer over het ontbijt te vertellen. Geen hotelgast? Ook dan bent u meer dan welkom om te komen ontbijten in het Okura.

De kosten bedragen € 29.50 per persoon. 

Le Camelia als privé-restaurant

Le Camelia kan ook worden gehuurd als privé-restaurant, ideaal voor feestelijke vieringen en evenementen. Voor meer informatie over de capaciteit, opties en menu's kunt u contact met ons opnemen via 020 6787 790 of events@okura.nl