Kerst bij Okura

Heeft u al plannen voor de feestdagen? Bij Hotel Okura Amsterdam zijn de voorbereidingen voor kerst in volle gang. Kiest u dit jaar voor een Japanse kerst, een kerstbrunch met vrienden en familie of kerst met Michelinsterren? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u bent bij Hotel Okura Amsterdam aan het juiste adres.Uitgebreide kerstbrunch in de Grand Ballroom

Eén van Okura’s kersttradities is de jaarlijkse kerstbrunch in de Grand Ballroom. Op dinsdag 25 december van 12:00 tot 16:00 uur pakken de chefs groots uit met een uitgebreid buffet. Dit feestelijke evenement kost € 125 per persoon en is inclusief een aperitief, wijn en non-alcoholische dranken. Voor kinderen is de prijs € 65. De magische omgeving zorgt voor een waar kerstgevoel, terwijl u samen met vrienden en familie geniet van heerlijke koude en warme gerechten. Bekijk hier het menu. Okura’s kerstbrunch is erg populair. Wij raden u aan om uw tafel ruim van te voren te reserveren. 

KERST IN ONZE RESTAURANTS

Met vier eersteklas restaurants biedt Hotel Okura Amsterdam een ruime keuze aan culinaire mogelijkheden tijdens de feestdagen.

Serre
In Serre kunt u op 24, 25 en 26 december genieten van een feestelijk kerstdiner en op 25 en 26 december een heerlijke kerstlunch. U heeft de keuze uit een 4-gangen kerstmenu voor € 70 of 6-gangen kerstmenu voor € 90.

Ciel Bleu**
In Ciel Bleu serveren wij op 24, 25 en 26 december een gastronomisch kerstmenu voor € 230 met een bijpassend wijnarrangement voor € 125.

Yamazato Restaurant*
Yamazato Restaurant serveert op 25 en 26 december een authentiek Japans diner. Het speciale menu is € 145 en het bijpassende wijnarrangement € 90.

Teppanyaki Restaurant Sazanka*
In Teppanyaki Restaurant Sazanka serveren wij 25 en 26 december een feestelijk kerstdiner. Het kerstmenu is € 145 en het bijpassende wijnarrangement € 90. De aanvang van het kerstdiner is op beide dagen om 19:00 uur.

Reserveer uw onvergetelijke kerst

Neem contact op met de afdeling Restaurant Reserveringen van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur via +31 20 6787 450 of via restaurants@okura.nl.

Neemt u de lift naar huis?
Wilt u het magische kerstgevoel verlengen? Neem dan de lift naar huis na afloop van het kerstdiner! Hotel Okura Amsterdam heeft een speciale kameraanbieding in combinatie met een restaurantreservering. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Restaurant Reserveringen via +31 20 6787 450 of via restaurants@okura.nl.