Culinair Ervaar Okura's restaurants, bars en kookstudio

 • Paasbrunch

  Heeft u al plannen tijdens Pasen? Wij wel! Lees hier wat Hotel Okura Amsterdam voor u in petto heeft om de paasdagen in stijl door te brengen.  

 • Ciel Bleu Restaurant**

  Twee Michelinsterren

  Het twee Michelinsterren Ciel Bleu Restaurant onder leiding van chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman verrassen u met culinaire traktaties, een spectaculair uitzicht vanaf de 23e verdieping en elegante service. We raden u aan uw tafel van tevoren te reserveren. 

  Internationale keuken ▪ Chef's table ▪ Private dining ▪ Bekroonde wijnkaart 

  Geopend van maandag tot en met zaterdag van 18:30 tot 22:00 uur

 • Serre

  Bib Gourmand van Michelin

  Serre is de plek om te genieten van internationale specialiteiten. Onder het genot van een kop koffie, een heerlijke zakenlunch, middagborrel of diner, u voelt u altijd op uw gemak in Serre.

   

  Terras ▪ Modern ▪ Informele sfeer ▪ Groepsreserveringen

  Serre is gesloten en gaat weer open op 23 februari voor diner.

 • Yamazato Restaurant

  Eén Michelinster

  Wilt u de traditionele Japanse keuken van Okura Amsterdam proeven? In Yamazato Restaurant wordt de authentieke kaiseki keuken geserveerd. 

   

  Sushi ▪ Sake & wijn ▪ Private dining ▪ Bento box ▪ Zakenlunch 

  Geopend dagelijks van 18:00 tot 21:30 uur (diner). Op zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 14.00 uur (lunch). Van 12 februari tot en met 23 februari Yamazato is dagelijks geopend voor lunch.

 • Teppanyaki Restaurant Sazanka

  Eén Michelinster

  Sazanka is het eerste en momenteel enige teppanyaki restaurant in Europa dat is bekroond met een Michelinster. De chefs bereiden de meest heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten aan uw tafel op de hete bakplaat; à la minute koken met Japanse precisie. Seizoenssluiting: zondag 30 juli tot en met zaterdag 5 augustus. 

   

  Persoonlijke chef ▪ Sociaal ▪ Private dining ▪ Ervaring

   

  Geopend van 18.30 tot 22.00 uur

 • Le Camelia

  Het ontbijtbuffet in Le Camelia is een combinatie van de verschillende keukens die Hotel Okura Amsterdam in huis heeft.

   

  Live kookstation ▪ Europese en Aziatische invloeden ▪ Mogelijkheid tot boeken als privé restaurant

  Doordeweeks geopend van 06.30 tot 10.30 uur en in het weekend van 06.30 tot 11.30 uur

 • Twenty Third

  Internationale champagne- en cocktailbar

  Twenty Third is vernoemd naar haar locatie: vanaf de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam biedt deze bar een prachtig uitzicht over Amsterdam. U kunt kiezen uit een brede selectie aan cocktails en champagnes, waarvan sommige ook per glas worden geserveerd. Hapjes worden verzorgd door het aangrenzende twee Michelinsterren Ciel Bleu Restaurant. Verblijft u niet in het hotel? Ook dan bent u van harte welkom om onze champagne- en cocktailbar te bezoeken.

   

  Panoramisch uitzicht ▪ Cocktails & Champagnes ▪ Bites van Ciel Bleu

  Van zondag tot donderdag geopend van 18.00 tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 18.00 tot 02.00 uur

 • Lobby Bar

  Elegante hotelbar

  Op de begane grond van Hotel Okura Amsterdam vindt u de Lobby Bar. De informele sfeer van deze centraal gelegen bar maakt het de ideale plek om vrienden of collega's te ontmoeten voorafgaand aan een diner in een van Okura's restaurants. Op het menu vindt u ondermeer 60 verschillende cocktails en een selectie van smakelijk hapjes. Er is geen beter begin van de avond. Seizoenssluiting: maandag 24 juli tot en met maandag 28 augustus. 

   

  Art deco ▪ Informele sfeer ▪ Aperitieven

  Dagelijks geopend van 16.00 tot 21.00 uur. Van maandag 12 februari tot en met vrijdag 23 februari is de Lobby Bar geopend vanaf 11.00 uur.

 • Taste of Okura

  Reserveer uw kookworkshop in Okura's kookstudio

  In kookstudio Taste of Okura leert u hoe u zelf Michelinster-waardige gerechten kunt bereiden tijdens workshops geïnspireerd door Okura's restaurants. U kunt zich alleen of met meerdere personen inschrijven voor onze periodieke kookworkshops. Taste of Okura kan ook geheel worden afgehuurd voor groepen. Schrijf u direct in voor een workshop of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een evenement op maat.

  Teambuilding activiteiten ▪ Individueel en groepen ▪ kookworkshops ▪ Wijnproeverijen

 • Workshops Taste of Okura

  Workshops met verschillende thema's

  Seizoensgebonden workshops ▪ Okura's Grand Dessert ▪ Wijncursussen ▪ Sake proeverijen