Sociale evenementen Neem contact op met onze eventplanners voor een op maat gemaakt voorstel

Tijdens uw gala, cocktail party of bruiloft wilt u uw gasten uiteraard stijlvol ontvangen. Hotel Okura Amsterdam beschikt over uitgebreide faciliteiten en met assistentie van het ervaren team van eventplanners kunt u uw evenement volledig naar eigen wens organiseren. Alle ruimtes zijn volledig volgens eigen thema aan te kleden, inclusief podium, dansvloer of catwalk. Daarnaast bieden we uitstekende menu's en service voor uw gasten, waarbij wordt ingespeeld op uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een live kookdemonstratie door een Japanse chef aan een sushibar of teppanyaki tafel? Ook voor het vermaak gedurende de dag zijn er in het hotel voldoende mogelijkheden. Denk aan een kookworkshop in Okura's kookstudio of neem wat tijd om te ontspannen in Nagomi Spa & Health waar u bijvoorbeeld een duik in het zwembad kunt nemen of kunt genieten van een ontspannende massage.

Ons creatieve evenemententeam zet graag een stapje extra om er zeker van te zijn dat uw gasten onder de indruk zullen zijn van uw evenement. Neem contact met hen op voor een op maat gemaakt voorstel via 020 6787 790.

Wat maakt uw evenement in Hotel Okura succesvol?

Een creatief en toegewijd evenemententeam
Uw persoonlijke evenementenplanner denkt altijd een stapje vooruit met het assisteren bij vragen of speciale wensen.

Hoge culinaire kwaliteiten
Al onze restaurants zijn gewaardeerd door Michelin. Dezelfde culinaire expertise komt terug op de Banqueting afdeling. Onze patisserie-afdeling maakt voor u de meest heerlijke bruiloftstaarten of andere lekkernij naar wens.

Private dining opties
Onze restaurants hebben private dining mogelijkheden en kunnen zelfs geheel worden gehuurd als privé-restaurant.

Entertainmentmogelijkheden binnen het hotel
Hotel Okura Amsterdam heeft haar eigen kookstudio, een Wine Room voor wijnproeverijen en uitgebreide wellnessfaciliteiten. Onze privé aanlegsteiger kan worden gebruikt als opstapplaats voor rondvaarten, daarnaast zijn er huurfietsen beschikbaar.

Hotelkamers
Uw gasten kunnen de lift naar huis nemen na het evenement. Het hotel biedt 300 kamers in verschillende categorieën. Speciale groepsprijzen gelden voor reserveringen vanaf 9 kamers en kamerblokken zijn mogelijk tot 250 kamers.

Neem contact op met onze evenementenplanners voor een op maat gemaakt voorstel via 020 6787 790.

Handig om te weten

Locatie & bereikbaarheid
Hotel Okura Amsterdam is op slechts 15 minuten afstand van Amsterdam Airport Schiphol, gunstig gevestigd nabij het culturele centrum, en goed te bereiken per auto, boot of openbaar vervoer.

Parkeren
Privé parkeren voor auto's en bussen.

Zalen
Een totaal van 19 vergaderzalen en 2 foyers maakt bijeenkomsten voor 2 tot 2500 personen mogelijk. Sommige vergaderruimtes zijn flexibel en kunnen in kleinere zalen verdeeld worden of juist gecombineerd worden tot een groter oppervlak. Download onze brochure voor een overzicht van alle vergaderruimtes. De evenementenplanners adviseren u graag over de beste opties voor uw evenement in Hotel Okura Amsterdam.

Plaats uw offerteaanvraag of bel 020 6787 790.Neem contact op

The sky is the limit voor de evenementenafdeling van Hotel Okura Amsterdam. Onze professionele planners voorzien u graag van advies en brainstormen met u mee bij het plannen van een indrukwekkend evenement. Neem voor meer informatie, offertes of een rondleiding contact met ons op via 020 6787 790.