Zakelijke evenementen Neem contact op met onze planners en organiseer uw evenement in Amsterdam

Wilt u een congres of evenement organiseren in Amsterdam? Bij ons toegewijde team van experts is uw evenement in goede handen. Oog voor detail, persoonlijke aandacht en het overtreffen van verwachtingen spelen hierbij een belangrijke rol. Hotel Okura Amsterdam heeft een totaal van 2.700 m2 aan vergaderruimte op één verdieping en dit biedt ontzettend veel mogelijkheden om uw evenement te organiseren zoals u het voor ogen heeft. Maar ook als u hier nog geen duidelijk beeld bij hebt, begeleiden wij u hier graag in. Organiseert u een productpresentatie? Met onze vrachtlift kunnen allerlei materialen eenvoudig worden in- en uitgeladen, zelfs een autopresentatie behoort tot de mogelijkheden. Ook bieden we audio visuele ondersteuning ter plaatse en er zijn privé parkeermogelijkheden voor auto's en bussen. Hotel Okura Amsterdam, dat tevens lid is van The Leading Hotels of the World, is gunstig gelegen nabij Amsterdam Airport Schiphol en op loopafstand van beurs- en congrescentrum RAI Amsterdam. 

Download de brochure en lees over de mogelijkheden of neem contact op met onze professionele evenementenplanners via 020 6787 790 voor een rondleiding.

Wat maakt uw evenement in Hotel Okura succesvol?

Culinaire expertise
De culinaire expertise van Okura's sterrenrestaurants is tevens terug te vinden op onze evenementenafdeling. De chefs kunnen maar liefst 600 borden dresseren in 15 minuten tijdens een zittend diner, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Banquet guest relations
Een toegewijde collega staat ter beschikking om u te assisteren met evenement gerelateerde aanvragen zoals printen, kopiëren en het verzenden en ontvangen van pakketten.

AV-ondersteuning ter plaatse
Audio visuele ondersteuning, zakelijke ondersteuning en IT-ondersteuning zijn aanwezig in het hotel, evenals huurmaterialen van de hoogste kwaliteit.

Bereikbaarheid & parkeren
Hotel Okura Amsterdam bevindt zich op slechts 15 minuten afstand van Amsterdam Airport Schiphol en op loopafstand van beurs- en congrescentrum RAI Amsterdam. Het hotel is daarnaast voor Amsterdamse begrippen enorm gunstig te bereiken per auto en openbaar vervoer en biedt privé parkeerfaciliteiten voor auto's en bussen.

Uw evenement uitbreiden?

Private dining opties
Okura's restaurants hebben verschillende private dining opties. Ontbijtrestaurant Le Camelia kan geboekt worden als privérestaurant, ideaal voor feestelijke vieringen of evenementen.

Wellbeing meeting arrangement 
Vanwege de toegenomen belangstelling voor gezondheid en welzijn bij onze gasten, werden wij geïnspireerd om deze elementen op te nemen in de vergadering-en evenementenprogramma's. Het resultaat is een wellbeing meeting arrangement met verfrissende workouts, gezond eten en kalmerende activiteiten voor lichaam en geest. 

Team building activiteiten en partnerprogramma's
Hotel Okura Amsterdam heeft haar eigen kookstudio, een Wine Room voor wijnproeverijen en uitgebreide wellnessfaciliteiten. Onze privé aanlegsteiger kan worden gebruikt als opstapplaats voor rondvaarten, daarnaast zijn er huurfietsen beschikbaar.

Kamerblokken
Is er een betere manier om te ontspannen na een zakelijke bijeenkomst dan in een comfortabele kamer? Het hotel beschikt over 300 kamers in verschillende categorieën. Speciale groepsprijzen gelden voor reserveringen vanaf 9 kamers en kamerblokken zijn mogelijk tot 250 kamers.

Neem contact op met onze evenementenplanners voor een op maat gemaakt voorstel via 020 6787 790.

 

Vergaderruimtes 2.700 m2 aan vergaderruimtes op een verdieping

Een totaal van 19 vergaderzalen en 2 foyers maakt bijeenkomsten voor 2 tot 2500 personen mogelijk. Sommige vergaderruimtes zijn flexibel en kunnen in kleinere zalen worden verdeeld, of juist worden gecombineerd tot een ruimte met een groter oppervlak. Download onze brochure voor een overzicht van alle vergaderruimtes. De evenementenplanners adviseren u graag over de beste opties voor uw evenement in Hotel Okura Amsterdam. Plaats uw offerteaanvraag of bel 020 6787 790.Neem contact op

Bijna alles is mogelijk bij de evenementenafdeling van Hotel Okura Amsterdam. Onze professionele planners voorzien u graag van advies en brainstormen met u mee bij het plannen van een indrukwekkend evenement. Neem voor meer informatie, offertes of een rondleiding contact met ons op via 020 6787 790.

I amsterdam approved

Het ‘I amsterdam approved’ label garandeert bezoekers van conferenties, beurzen en andere evenementen de beste prijs/kwaliteit-verhouding.
I amsterdam® approved staat voor:

  • Kwaliteit
  • Betaalbaarheid
  • Betrouwbaarheid