Canal Cruise Experience


Geniet van de Amsterdamse schoonheid met eeuwenoude architectuur, charmante grachtenpanden en monumenten.

Stap aan boord van onze privésteiger en ervaar een boottocht speciaal samengesteld door onze conciërge. Geniet van een drankje terwijl u langs historische bezienswaardigheden vaart tijdens deze 2 uur durende cruise. De boottocht is afgestemd op kleine groepen voor een gepersonaliseerde ervaring, met voldoende ruimte om van het uitzicht te genieten.

Geniet van onze luxe kamers na een ontspannen dag op het water. Ontbijt bij Le Camelia en toegang tot de Nagomi Gym & Wellness zijn inbegrepen.

De Canal Cruise Experience is inclusief

  • Overnachting in een kamer naar keuze
  • Boottocht van 2 uur inclusief drankjes
  • Ontbijt bij Le Camelia
  • Late check uit tot 14:00 uur op basis van beschikbaarheid
  • Toegang tot Nagomi Gym & Wellness

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Voorwaarden

Dit arrangement is beschikbaar vanaf €445,- per kamer per nacht, op basis van 2 personen en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Het tarief is inclusief BTW en exclusief stadsbelasting (niet van toepassing voor inwoners van Amsterdam). Boekingsdata voor deze aanbieding zijn van 24 mei tot 1 september 2024, met verblijfsdata van 24 mei tot 8 september 2024, met een doorlooptijd van 3 dagen. Dit arrangement kan tot 24 uur voor aankomst geannuleerd of gewijzigd worden. Deze actie kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of onderhandelde tarieven.