Business in Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam biedt zakenreizigers een uitstekende service, culinaire excellentie en authentieke gastbeleving, daarom ontvingen wij wederom in 2019 de Netherlands’ Leading Business Hotel Award.

Wij bieden luxe in Amsterdam, op slechts 15 minuten van Schiphol International Airport. Bij Hotel Okura Amsterdam begrijpen wij als geen ander het belang van een comfortabele kamer met de mogelijkheid om in uw kamer te werken. Al onze ruime kamers zijn voorzien van een groot bureau en Wi-Fi is door het gehele hotel beschikbaar. Onze persoonlijke service zorgt ervoor dat u zich tijdens uw verblijf ontspannen, veilig en thuis voelt. Na een lange vergadering kunt u uw zakenpartner meenemen naar een van onze vier befaamde restaurants of kom tot rust in onze Nagomi Spa & Health, met fitnessruimte, zwembad en behandelingen. Het hotel bevindt zich slechts op steenworp afstand van de zakenwijk van Amsterdam en is de ideale locatie voor gasten die conventies hebben in het RAI Convention Centre of vergaderingen op de Zuidas.

Onder toezicht van een ervaren en toegewijd events team, zijn onze vergader- en evenementfaciliteiten gevarieerd. Van productpresentaties, gala’s en bedrijfsevenementen, tot bestuursvergaderingen en intieme diners, Hotel Okura Amsterdam kan voor elke gelegenheid iets bieden op maat. Wat dacht u ervan om uw auto die binnenkort wordt gelanceerd te showen in de Grand Ballroom van het hotel? Dit is allemaal mogelijk. Ook kunt u ervoor kiezen om een event te plannen met tussendoor activiteiten voor lichaam en geest. Zo wordt er efficiënt gewerkt en blijft iedereen gemotiveerd.

Goed om te weten

  • Hotel Okura Amsterdam ligt op slechts 15 minutenvan Schiphol International Airport, wat betekent dat het een perfectie locatieis voor het hosten van een event voor internationale gasten
  • Met de Noord-Zuidlijn bent u slechts 9 minuten verwijderd van De Dam.
  • Hotel Okura Amsterdam beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt € 5 per uur, dit is van toepassing op alle gasten die gebruikmaken van de parkeerfaciliteiten. Voor hotelgasten bedraagt het tarief € 55 per 24 uur.
  • Snel Wi-Fi netwerk

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.