Valet Experience

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Gaat u graag met de auto op zakenreis of een weekendje weg? Bij Hotel Okura Amsterdam kunt u zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw verblijf. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar per auto en met het parking arrangement parkeert u uw auto voor een gereduceerd tarief.

U kunt uw auto tijdens uw verblijf in- en uitrijden wanneer u wilt. U kunt er ook voor kiezen om uw auto bij het hotel te laten staan en te reizen met het openbaar vervoer. Alle delen van de stad zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Noord-Zuidlijn maakt het mogelijk om binnen een aantal minuten op de Dam te zijn. RAI Convention Center is zelfs op loopafstand, dus mocht u daar een congress bijwonen, dan kunt u zorgeloos uw auto bij het hotel laten staan. 

Hotel Okura Amsterdam heeft een eigen parkeergelegenheid bij het hotel waar u uw auto kunt parkeren. Wij beschikken over zowel een ondergrondse parkeergarage als een parkeerdek. Er is 24 uur per dag beveiliging en cameratoezicht, wat betekent dat parkeren bij ons veilig is.

Hotel Okura Amsterdam

Inclusief 

Boek dit arrangement en u hoeft u geen zorgen te maken over het parkeren van uw auto tijdens uw verblijf in Amsterdam.

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering