All news

Serre bestaat vijf jaar!

Voor dit jubileum trakteert Serre zichzelf op iets moois: een nieuw logo! Serre is het restaurant op de begane grond van Hotel Okura Amsterdam en is nét even anders dan de andere restaurants in het hotel. En wil daar, onder andere met de nieuwe visuele identiteit, meer nadruk op leggen. De nieuwe uitstraling is toegankelijker (net als het restaurant). Uitgesproken in eenvoud, met een uitgebalanceerd design. Stoer en stevig, tegelijkertijd vriendelijk en persoonlijk.

Bij Serre eet je internationaal geïnspireerde gerechten, met een eigenwijze twist en bereid met seizoensgebonden verse producten uit de streek. Veel variatie, terwijl de kwaliteit van de gerechten een constante factor is.

Serre is geopend van tien tot tien. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een lunch, een heerlijk diner of een goed glas wijn. Bij mooi weer ook op het geweldige terras. Gelegen aan het water is Serre dé plek van Amsterdam waar je ontspant, geniet en tot rust komt.

Serre: de gerechten ken ik, maar de smaken zijn uniek!

Fotobijschrift

Chef Marc van der Tang neemt symbolisch afscheid van de oude identiteit van Serre en introduceert daarmee de nieuwe stijl van het restaurant. Serre is nét even anders dan de andere restaurants van Hotel Okura Amsterdam en wil daar meer de nadruk op leggen. Op het zonnige terras onthulde Marc de nieuwe uitstraling, met onder meer nieuwe kleding voor het personeel. De uitstraling is toegankelijker (net als het restaurant). Stoer en stevig, tegelijkertijd vriendelijk en persoonlijk.

Messages