nlendefrruesjazh-hantar
himg_i287

JetLag Programma
Wij helpen u graag van uw jetlag af…

Iedereen die vaak reist, krijgt er ongetwijfeld een keer mee te maken: een jetlag. Okura’s JetLag programma is erop gericht om de effecten van de jetlag te verminderen door middel van een uitgebalanceerd programma van licht, voeding, in- en ontspanning. Wij adviseren u graag hoe u van het jetlag-gevoel af komt.

Onze service

Iedereen die last heeft van een jetlag kan kosteloos van deze service gebruikmaken. Het JetLag Programma bestaat uit een persoonlijk advies over de tijd dat u het beste kunt gaan slapen, opstaan, een warm bad kunt nemen ter ontspanning of u juist moet inspannen in Nagomi Health*. U kunt ook gebruik maken van de Philips Bright Light Energy & Jet Lag Fighter lamp, die u op elk moment van de dag van extra daglicht kan voorzien. Natuurlijk adviseren wij u ook graag over het optimaal gebruiken van de lamp, zodat u zich snel weer de oude voelt.

Additionele behandeling

Bepaalde ingrediënten hebben een specifiek effect op uw lichaam. Wij hebben een JetLag Ontbijt en JetLag Diner voor u samengesteld dat u optioneel via Room Service kunt bestellen.

*Indien u geen kamer heeft geboekt waarbij u toegang krijgt tot Nagomi Health, worden hier extra kosten voor in rekening gebracht.

Close

Online reserveren

Ontvang 10% korting op de best beschikbare prijzen met promocode OkuraVIP

Of bel: +31(0)20 678 7111