nlendefrruesjazh-hantar

Okura Hotels & Resorts

Hotel Okura Amsterdam

Een hotel van de keten Okura Hotels & Resorts

Hotel Okura Amsterdam, gelegen aan de rand van het centrum, ligt vlak bij het Amsterdamse congrescentrum de RAI en vele culturele bezienswaardigheden, en op slechts 15 minuten van luchthaven Schiphol. Met zijn 23 verdiepingen biedt het Okura een panoramisch uitzicht over de stad.

… Okura Hotels & Resorts, on 17 domestic and 8 overseas locations, vary in style to match the local atmosphere, but are invariably devoted to making your stay as pleasurable as possible. Okura Hotels & Resorts are synonymous with superb, cordial service, comprehensive facilities and fine cuisine. Stay at any one of our hotels or resorts and discover just how satisfying our service can be…

In 1962 werd Hotel Okura Tokyo geopend. Tijdens de opening van Hotel Okura Tokyo was de doelstelling om het beste hotel in de wereld te worden. Om dit doel te bereiken zijn bepaalde uitgangspunten geformuleerd genaamd de Best ACS; Best Accommodations, Best Cuisine en Best Service. Dit werd de basisfilosofie van de toen nog op te zetten keten Okura Hotels & Resorts.

Voor meer informatie over de keten: www.okura.com

Wilt u meer weten of Okura’s loyaliteitsprogramma One Harmony? Klikt u dan hier.
Voor het bekijken van de Worldwide Directory van Okura Hotels & Resorts, klik hier

Geschiedenis

Al ruim 40 jaar een begrip in gastvrijheid

In 1958 legde Baron Kishichiro Okura de basis met een eerste hotel. Dit was de realisatie van zijn droom om een ideaal hotel te bouwen waar iedereen zich thuis voelt. Een paar jaar later, in 1962, werd Hotel Okura Tokyo geopend.

In de jaren die volgden groeide zijn droom uit tot een wereldwijde keten van 24 tophotels onder de naam Okura Hotels & Resorts. Nog steeds liggen aan de basis van elk hotel dezelfde drie uitgangspunten, de ‘Best ACS': Best Accommodations, Best Cuisine en Best Service.

Hotel Okura Amsterdam opende zijn deuren in 1971, als eerste Europese hotel van de Okura-keten. Dankzij de perfecte combinatie van Westerse en Oosterse architectuur en gastvrijheid voelt de internationale gast zich hier al meer dan 40 jaar thuis.

One Harmony verwelkomt u

Het One Harmony lidmaatschap opent de deur naar een breed scala van speciale voordelen en privileges. Leden verdienen per verblijf punten die ingewisseld kunnen worden voor overnachtingen, heerlijke diners of luxe producten. Voor meer informatie over de voordelen voor leden van One Harmony, de aangesloten hotels of voor inschrijvingen bezoekt u www.oneharmony.com.

Close

Online reserveren

Ontvang 10% korting op de best beschikbare prijzen met promocode OkuraVIP

Of bel: +31(0)20 678 7111