nlendefrruesjazh-hantar

Nieuwe aanstellingen bij Hotel Okura Amsterdam

 

Hotel Okura Amsterdam, één van de meest luxueuze vijfsterrenhotels in Amsterdam, heeft sinds januari 2012 drie nieuwe medewerkers verwelkomd: Betty Dekker in de functie van Human Resources Director, Andreas Mahl als Executive Chef en Joyce Aerts in de positie van Manager Marketing & Communications.

 

Betty Dekker is per 12 maart benoemd tot Human Resources Director. In 2004 maakte zij de overstap naar de gastvrijheidindustrie, waar zij in de functie van Hoofd Personeel & Organisatie startte bij Novotel Amsterdam City. Aansluitend vervolgde Dekker haar carrière op het hoofdkantoor van Accor, waar zij als Senior Manager Human Resources de hotels binnen de gehele Accor groep in Nederland op diverse HR-gebieden ondersteunde.

 

Andreas Mahl is aangetrokken als Executive Chef en is in die functie sinds januari verantwoordelijk voor de grootschalige banquetingkeuken van het hotel, evenals het ontbijt voor hotelgasten. Mahl heeft hiervoor internationale ervaring opgedaan als Executive Chef bij onder andere Swissotel Istanbul, St. Kitts Marriott Resort & Royal Beach Casino en Hanbury Manor Marriott.

 

Sinds 1 februari bekleedt Joyce Aerts de functie van Manager Marketing & Communications. Aerts heeft diverse jaren gewerkt als PR adviseur bij communicatiebureau Newslab en was voor haar overstap naar Hotel Okura Amsterdam werkzaam op de online vrouwenafdeling van Sanoma Media.

 

Nieuwe_aanstellingen_Okura

Over Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam, gelegen aan de rand van het centrum, ligt vlakbij vele culturele bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over 300 luxueuze kamers waaronder de grootste (485m2) en meest luxe suite van de Benelux. In Hotel Okura Amsterdam bevinden zich vier restaurants waarvan er twee bekroond zijn met Michelinster(ren). Op de begane grond twee Japanse restaurants: Teppanyaki Restaurant Sazanka waar gerechten voor de ogen van de gast bereid worden en het traditioneel Japanse Yamazato Restaurant. Het Serre Restaurant – Inspired by Ciel Bleu is gewaardeerd met een Bib Gourmand. Het eigenzinnige Franse tweesterren Ciel Bleu Restaurant op de 23ste etage van het hotel biedt een panoramisch uitzicht over de stad. In de kookstudio ‘Taste of Okura’ bereidt de gast zelf gerechten van Okura’s chefs terwijl de sommeliers uitleggen hoe de culinaire creaties met wijn of sake te combineren zijn.Verder beschikt het hotel over twee bars waaronder de Twenty Third Bar die is uitgeroepen tot beste cocktailbar van Nederland en een Executive Health Club.

 

/////
Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Joyce Aerts / Manager Marketing & Communications

T: 020 – 67 87 487 E: aerts@okura.nl W: www.okura.nl/persinformatie

Close

Online reserveren

Ontvang 10% korting op de best beschikbare prijzen met promocode OkuraVIP

Of bel: +31(0)20 678 7111