nlendefrruesjazh-hantar
Two Michelin star dish - Ciel Bleu Amsterdam

Taste of Ciel Bleu – Kookworkshop

Advanced

Tijdens deze kookworkshop ontdekt u de geheimen van Ciel Bleu, Okura’s tweesterrenrestaurant. U gebruikt dezelfde topingrediënten en technieken als in het tweesterrenrestaurant zodat u, als getalenteerde hobby kok, heerlijk actief, naast twee geweldige amuses ook uw eigen Michelinwaardige driegangenmenu kunt bereiden. Na het bereiden van de gerechten gaat u samen aan tafel om de gerechten te proeven. De kookworkshop duurt ruim 4 uur inclusief het eten van de gerechten. De recepturen liggen na de kookworkshop voor u klaar om mee naar huis te nemen.

Prijs: € 130,- , incl. aperitief, wijnen, water en koffie/ thee

Intermediate

Tijdens deze kookworkshop ontdekt u de geheimen van Ciel Bleu, Okura’s tweesterrenrestaurant. Bij het ontvangst serveert onze chef u een heerlijk amuse. Daarna mag u zelf, als amateur kok, ontspannen aan de slag. U gebruikt dezelfde topingrediënten, maar toegankelijkere technieken als in het tweesterrenrestaurant zodat u uw eigen Michelinwaardige driegangenmenu kunt bereiden. Na het bereiden van de gerechten gaat u samen aan tafel om de gerechten te proeven. De kookworkshop duurt ongeveer 3,5 uur inclusief het eten van de gerechten. De recepturen liggen na de kookworkshop voor u klaar om mee naar huis te nemen.

Prijs: € 100,-, incl. aperitief, wijnen, water en koffie/ thee

Klik hier voor een overzicht van alle aankomende kookworkshops.

Graag wijzen wij u erop dat er ook engelstalige gasten bij deze workshop aanwezig kunnen zijn. In dat geval kan het zijn dat een deel van de uitleg in het engels gegeven wordt.

Of bel: +31(0)20 678 7450