nlendefrruesjazh-hantar
Sazanka - Wagyu

Masterclass Wagyu beef

 

Bij Hotel Okura Amsterdam bereiden we Wagyu vlees dat afkomstig is uit Amerika, Australië, Nieuw Zeeland en Japan op verschillende manieren in gerechten die ontworpen zijn met dit bijzondere ingrediënt als ster.

De masterclass
In deze speciale Masterclass leert u alles over Wagyu, de afkomst, de kwaliteit en de snijwijze, bereidingswijze en met welke ingrediënten het vlees gecombineerd kan worden.

Na een practische demonstratie van Taste of Okura’s Chef de Cuisine Louise O’Hare, gaat u zelf aan de slag om Wagyu vlees te bereiden in de stijl van Okura. Ten slotte gaat u samen met de groep aan tafel om van de gerechten te genieten.

Wanneer?
Zaterdag 27 september & zaterdag 11 oktober 2014
10.30 uur – 13.30 uur

Prijs €75

Inclusief welkomst met thee/koffie vanaf 10.00 uur, de workshop begint om 10.30 uur.

Reserveren kan telefonisch via +31 20 6787 450 of via tasteofokura@okura.nl

Of bel: +31(0)20 678 7450