nlendefrruesjazh-hantar
Kookworkshops Amsterdam - Taste of Okura

Taste of Okura is dé kookstudio waar u zich de fijne kneepjes van de haute cuisine eigen maakt. Ongeacht of dat nu de eigenzinnige Franse keuken is van Okura’s Ciel Bleu (twee Michelinsterren), de sushi-keuken van Yamazato Restaurant (één Michelinster) of de spannende teppanyaki-keuken van ons eveneens Japanse restaurant Sazanka.

Sterrenchefs

Afhankelijk van het type workshop waar uw voorkeur naar uit gaat, selecteren wij de juiste chef uit één van Okura’s keukens. Wellicht ontmoet u tevens onze sterrenchefs, Masanori Tomikawa en Onno Kokmeijer. Plus sommelier Noël Vanwittenbergh, want vrijwel elke kookles begint met een glas prosecco of Japanse plumwine en amuses in Okura’s Wine Room.

Kookworkshops

De ongeveer 3,5 uur durende kookworkshop speelt zich af in Taste of Okura. Hier krijgt u uitleg over de gerechten, waarna u, met een goed glas wijn of sake binnen handbereik, aan de slag gaat. Iedere deelnemer werkt mee aan de creaties, zodat u elk gerecht daadwerkelijk een keer hebt gemaakt. Zodra alles klaar is, gaat u aan tafel om samen te genieten van het lekkers dat u hebt gemaakt. Aan het eind van de avond krijgt u alle recepten mee naar huis.

Individueel en groepen

U kunt zich alleen of met een kleine groep inschrijven voor onze periodieke kookworkshops. Taste of Okura kan ook geheel worden afgehuurd voor groepen van maximaal 75 personen. Wilt u meer informatie over het afhuren van Okura’s kookstudio neem dan contact op met +31 (0)20 6787 450.

Wijncursussen

De wijn- en sakecursussen spelen zich geheel af in de Wine Room van Taste of Okura (maximaal 18 personen). Ook hier wordt u ontvangen met een glas prosecco of Japanse plumwine, waarna het thema van de workshop in kwestie verder wordt uitgediept. Vanzelfsprekend proeft u alle besproken wijnen en sake’s.

Of bel: +31(0)20 678 7450