nlendefrruesjazh-hantar
Kookworkshops Amsterdam - Taste of Okura

Taste of Okura is dé kookstudio waar u zich de fijne kneepjes van de haute cuisine eigen maakt. Ongeacht of dat nu de eigenzinnige Franse keuken is van Okura’s Ciel Bleu (twee Michelinsterren), de sushi-keuken van Yamazato Restaurant (één Michelinster) of de spannende teppanyaki-keuken van ons eveneens met een Michelinster bekroond Japanse restaurant Sazanka.

Kookworkshops

De ongeveer 3,5 uur durende kookworkshop speelt zich af in Taste of Okura. Hier krijgt u uitleg over de gerechten, waarna u, met een goed glas wijn of sake binnen handbereik, aan de slag gaat. Iedere deelnemer werkt mee aan de creaties, zodat u elk gerecht daadwerkelijk een keer hebt gemaakt. Zodra alles klaar is, gaat u aan tafel om samen te genieten van het lekkers dat u hebt gemaakt. Aan het eind van de avond krijgt u alle recepten mee naar huis.

Individueel en groepen

U kunt zich alleen of met een kleine groep inschrijven voor onze periodieke kookworkshops. Taste of Okura kan ook geheel worden afgehuurd voor groepen van maximaal 75 personen. Wilt u meer informatie over het afhuren van Okura’s kookstudio neem dan contact op met +31 (0)20 6787 450.

Wijncursussen

De wijn- en sakecursussen spelen zich geheel af in de Wine Room van Taste of Okura (maximaal 18 personen). Ook hier wordt u ontvangen met een glas prosecco of Japanse plumwine, waarna het thema van de workshop in kwestie verder wordt uitgediept. Vanzelfsprekend proeft u alle besproken wijnen en sake’s.

Of bel: +31(0)20 678 7450