nlendefrruesjazh-hantar
Kookworkshops Amsterdam - Taste of Okura

Bent u op zoek naar een activiteit voor teambuilding? Of wilt u leren koken geïnspireerd door onze Michelin sterrenchefs? De mooiste keuken daarvoor vindt u in het souterrain van Hotel Okura Amsterdam. Het is de keuken van sterrenchefs als Masanori Tomikawa (*) en Onno Kokmeijer (**). Maar het is ook úw keuken. Het kloppend hart van Taste of Okura wordt gevormd door drie ivoorwitte kookeilanden. Rond deze keuken-units geeft Chef de Cuisine Louise O’Hare kookworkshops op alle niveaus: van beginners tot de meer ervaren hobbykoks. Kortom, aan ú.

Samen met de chefs van Okura, bereidt u de gerechten om er na afloop gezamenlijk van te genieten. Dankzij de culinaire diversiteit binnen Hotel Okura Amsterdam worden er over zowel de Japanse (sushil én teppanyaki), de Franse als de internationale keuken workshops gegeven. Wijncursussen en sake-proeverijen volgt u in de Wine Room naast de Taste of Okura. U kunt zowel individueel, met een groep als zakelijk deelnemen aan de kookworkshops van Taste of Okura.

U kunt online reserveren of neem telefonisch contact op met het team Restaurant Reserveringen via 020 – 678 74 50

Of bel: +31(0)20 678 7450