nlendefrruesjazh-hantar
Uiteten in Amsterdam - Serre Restaurant

U wilt snoepen van de sterren van Ciel Bleu en toch met beide benen op de grond blijven? Dat kan in dé hotspot van Amsterdam: ons eigentijdse Serre Restaurant, waarvan de kaart is geïnspireerd op die van Okura’s tweesterrenrestaurant op de 23-ste etage.

Wereldtop

Zoals elk restaurant dat behoort tot de culinaire wereldtop, is Ciel Bleu steeds in beweging. Hoe populair de signature dishes van Executive Chef Onno Kokmeijer en zijn rechterhand Arjan Speelman ook zijn, ze maken toch weer plaats voor nieuwe, nog mooiere creaties. Jammer? Niet als de klassiekers van Ciel Bleu een tweede leven krijgen bij Serre Restaurant.

Laagdrempelig

In nauw overleg met de sterrenkoks van Ciel Bleu vormt chef Marc van der Tang toppers uit de keuken van Ciel Bleu om tot creaties voor zijn eigen Serre Restaurant. ‘In Serre willen we nadrukkelijk laagdrempelig blijven. Bij ons moet u redelijk snel en vooral betaalbaar kunnen genieten van gerechten die wel degelijk dezelfde smaakbeleving geven als die van Ciel Bleu.’

Tweede leven

Zo krijgt de vermaarde creatie van zeeduivel en Pata Negra, die bij Ciel Bleu acht jaar geleden een topper was, een tweede leven bij Serre. Marc: ‘De zeeduivel hebben we vervangen door zeewolf en in plaats van Pata Negra gebruiken we ham die is gedroogd in de grotten van het Limburgse Geulhem. Met black venus rijst en een schuimige saus van maïs blijft de oorspronkelijke smaakbeleving recht overeind’.

 

Reserveer uw tafel online

Of bel: +31(0)20 678 7450