nlendefrruesjazh-hantar
Lunchen in Amsterdam - Serre Restaurant

Dagelijks kunt u van tien uur ’s ochtends tot tien uur ‘s avonds in Serre Restaurant genieten van innovatieve gerechten uit alle culturen.

Bib Gourmand

Hoewel Van der Tang en zijn team koken op topniveau, streeft Serre nadrukkelijk niet naar de sterren van Michelin. ‘In november hebben we wederom de Bib Gourmand mogen ontvangen, een onderscheiding van Michelin voor een perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit. Vandaar ook voor lunch en diner ons Menu Bibendum, genoemd naar het witte bandenmannetje van Michelin. Dat past perfect bij ons laagdrempelige karakter’.

Brasserie

Bij die toegankelijkheid passen tevens de brasseriegerechten die Marc op de menukaart heeft staan. Geniet van zijn bouillabaisse, die in al z’n tijdloosheid toch ook heel modern wordt gepresenteerd. Of kies voor de traditionele steak tartare, die – zoals vroeger in de grote Parijse brasseries – aan tafel wordt bereid door gastvrouw Caroline en haar team. ‘Een sensatie apart, die u niet gauw vergeet’, besluit chef-kok Marc van der Tang. ‘Zoals u het hele bezoek aan Serre hopelijk niet snel zult vergeten’.

High Tea

Serre Restaurant is tevens de plek waar u kunt genieten van een High Tea. Bij binnenkomst wordt u meteen in de watten gelegd: u wordt ontvangen met een heerlijk glas Cava.

A la carte menu

 

 

Reserveer uw tafel online

Of bel: +31(0)20 678 7450