nlendefrruesjazh-hantar
Lunchen in Amsterdam - Serre Restaurant

Dagelijks kunt u van tien uur ’s ochtends tot tien uur ‘s avonds in Serre Restaurant genieten van innovatieve gerechten uit alle culturen.

Bentobox

Dé handtekening van Marc en zijn team is Serre’s Bentobox. Geënt op de Japanse lunchbox vol heerlijkheden, biedt de sierlijk gesigneerde walnoten kist van Serre Restaurant een complete en gezonde maaltijd die in één keer wordt geserveerd. Delicate vis- en vleesgerechten, garnituur van de meest verse groenten en zelfs een tongstrelend dessert, die ruim binnen het uur genuttigd kunnen worden.

Bib Gourmand

Hoewel Van der Tang en zijn team koken op topniveau, streeft Serre nadrukkelijk niet naar de sterren van Michelin. ‘In november hebben we wederom de Bib Gourmand mogen ontvangen, een onderscheiding van Michelin voor een perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit. Vandaar ook voor lunch en diner ons Menu Bibendum, genoemd naar het witte bandenmannetje van Michelin. Dat past perfect bij ons laagdrempelige karakter’.

Brasserie

Bij die toegankelijkheid passen tevens de brasseriegerechten die Marc op de menukaart heeft staan. Geniet van zijn bouillabaisse, die in al z’n tijdloosheid toch ook heel modern wordt gepresenteerd. Of kies voor de traditionele steak tartare, die – zoals vroeger in de grote Parijse brasseries – aan tafel wordt bereid door gastvrouw Caroline en haar team. ‘Een sensatie apart, die u niet gauw vergeet’, besluit chef-kok Marc van der Tang. ‘Zoals u het hele bezoek aan Serre hopelijk niet snel zult vergeten’.

Serre’s Bento Box
Lente lunchmenu
Bibendum menu lente
Lente dinerkaart

 

Reserveer uw tafel online

Of bel: +31(0)20 678 7450