nlendefrruesjazh-hantar
Teppanyaki Restaurant Amsterdam - Sazanka

Aandacht voor de gast krijgt nergens zo letterlijk vorm als in Teppanyaki Restaurant Sazanka. Hier staat de chef immers bij u aan de bakplaat en kan direct inspelen op uw persoonlijke wensen. Een bijzondere culinaire ervaring. Caroline Sterel, uw gastvrouw voor de avond, staat daar garant voor.

Unieke sfeer

Wat Sazanka zo uniek maakt is de sfeer die wordt verkregen door de combinatie van de speciale bereidingswijze aan de bakplaat en het typisch Japanse interieur. De inrichting is verzorgd door een Japans architectenbureau, dat ervoor heeft gezorgd dat gastronomie en gezelligheid hand in hand gaan in een bijzondere Japanse ambiance. Het gebruik van natuurlijke basiselementen zoals hout, steen, water en vuur dragen hiertoe bij.

Japanse precisie bekroond door Michelin

Kenmerkend voor Teppanyaki is de vaardigheid waarmee de Teppan-chefs het eten bereiden. Kennis, ervaring en fantasie spelen hierbij een grote rol. In Sazanka werken dan ook alleen Japanse koks die een goede basisopleiding in Japan hebben genoten. In november 2014 is Teppanyaki Restaurant Sazanka beloond met een Michelinster.

Voor elke gelegenheid

Dineren bij Sazanka staat garant voor een culinaire en vooral feestelijke middag of avond, of u nu met twee personen of met een groep bent. Er zijn elf Teppan-bakplaten waaraan u met elk gezelschap tot tien personen kunt plaatsnemen. Het is ook mogelijk om een privé-kamer te reserveren.

 

Reserveer uw tafel online

Of bel: +31(0)20 678 7450