Mooie nieuwe herinneringen voor 2024

Beste lezer,

Een paar keer knipperen en de eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij. We hebben diverse bedrijven mogen verwelkomen die het jaar hebben ingeluid en de beste wensen hebben uitgewisseld. We hopen dat u ook mooie wensen heeft ontvangen en heeft omarmd.

In Japan wordt het nieuwe jaar, “Oshōgatsu” (正月), groots gevierd. Het is daar een echt familiefeest. Wij hadden de eer om in ons authentieke Japanse restaurant Yamazato de traditie te benaderen voor veelal Japanse gasten. Een goed begin, waarin we hebben kunnen doen wat we het liefste doen, bijdragen aan mooie herinneringen. We hopen dat 2024 veel bijzondere momenten voor u in petto heeft.

Michiel Roelfsema 
General manager – Hotel Okura Amsterdam 

Vier de liefde

Nog 2 weken om voorbereidingen te treffen voor een onvergetelijke Valentijnsdag. Met onze Valentine’s Experience verblijft u met uw geliefde in een van onze Panorama Kamers. U begeeft zich in de zevende hemel, omgeven door een prachtig uitzicht over de stad. Deze ervaring bevat een overnachting, een fles bruisende Cuvée Okura, Valentijnsbonbons, een boeket bloemen en ontbijt.

Combineer de Valentine Experience met een ontspannende koppelmassage in onze serene spa. Of proost met een smaakvolle cocktail in onze 23rd Bar.

Meer informatie

Serre

Gelegen aan het water is Serre dé plek van Amsterdam waar ontspannen en genieten samenkomt. De erkenning met een Bib Gourmand door Michelin staat voor de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Zo kunt u al van een driegangen Bib Gourmand-menu genieten onder de 50 euro.

Daarnaast kunt u donderdag tot en met zondag terecht in Serre voor de lekkerste afternoon tea met Japanse invloeden. De diverse verfijnde zoete en hartige gerechten worden in smaakvolle gangen gepresenteerd.

Reserveer nu

Hotelnacht 2023

Afgelopen 13 en 14 januari vond de 11e editie van Hotelnacht plaats. We hebben 75 inwoners van Amsterdam de kans gegeven om ons hotel van binnen te ontdekken. Waar we eerst vooral een imposante verschijning waren, hebben zij nu ervaren wat het hotel te bieden heeft. Zij genoten van Japanse gastvrijheid Omotenashi, luxueuze kamers en adembenemende uitzicht vanaf de 23ste etage. De Patisserie en Sake workshops – met meer over onze vakmanschappen – stonden garant voor ultiem genieten.

Employee of the year

Afgelopen week is Ahmed El Attar uitgeroepen tot werknemer van het jaar 2023. Hij is een van de vele stille en loyale krachten in het hotel. Ahmed versterkt ons team al sinds december 1988. Hij ondersteunt de keuken van Yamazato en het restaurant met veel plezier, trots en toewijding. Zijn behulpzaamheid en goede stemming worden enorm gewaardeerd. Deze onderscheiding gaat gepaard met een reis naar Japan. Het is hem meer dan gegund!

One Harmony

Verrijk uw verblijf bij Hotel Okura Amsterdam en maak kans op exclusieve One Harmony-punten. Registreer tussen 24 januari en 25 maart 2024 en verblijf tussen 1 februari en 31 maart 2024. Hoe langer u verblijft, des te groter uw kans op een beloning. Spaar voor overnachtingen tijdens de promotieperiode en ‘experience the exquisite’ bij Hotel Okura Amsterdam.

Reserveer nu

Family experience

Hotel Okura Amsterdam is de perfecte plek om te verblijven met uw gezin. Onze kamers bieden voldoende ruimte en comfort om helemaal tot rust te komen. Verken de stad of doe een speurtocht in het hotel, voordat u wegzakt in het kingsize bed met knisperende lakens. Deze experience bevat een overnachting met twee kamers naast elkaar inclusief ontbijt.

Reserveer nu