nlendefrruesjazh-hantar
himg_i60.jpg

Werkzaamheden Ferdinand Bolstraat


donderdag 08 augustus 2013 23:00

 

De komende weken vinden er werkzaamheden plaats aan de Ferdinand Bolstraat. Dit project heeft invloed op de bereikbaarheid van Hotel Okura Amsterdam en zal plaatsvinden in het weekend van vrijdag 9 augustus (‘s avonds) tot en met zondag 12 augustus en van vrijdag 16 augustus (‘s avonds) tot en met zondag 18 augustus.

 

Weekend 9-11 augustus

Vanaf vrijdagavond 9 augustus tot en met maandag 12 augustus vroeg in de ochtend zal de overzijde van de Ferdinand Bolstraat afgesloten zijn. Hotel Okura Amsterdam is bereikbaar via een omleiding.

 

Omleiding Tram 12 en 25

Op zondag 11 augustus worden tramlijn 12 en 25 omgeleid en zal de tram niet door de Ferdinand Bolstraat rijden richting het Amstelstation.

- Tram 12 wordt omgeleid en zal via de Ceintuurbaan en de Van Woustraat naar het Amstelstation rijden. De dichtstbijzijnde halte voor Okura is de Ceintuurbaan.

- Tram 25 wordt omgeleid en zal via de Ceintuurbaan, de Van Woustraat en de Rijnstraat in de richting van de Pres. Kennedylaan rijden. De dichtstbijzijnde halte voor Okura is de Ceintuurbaan.

Weekend 16-18 augustus

Vanaf vrijdagavond 16 augustus tot en met maandag 19 augustus vroeg in de ochtend zal de Ferdinand Bolstraat afgesloten zijn aan de kant van het hotel. Op zondag 18 augustus zullen er werkzaamheden worden uitgevoerd voor de oprijlaan van het hotel en is de toegang beperkt. Auto’s, taxi’s en kleine busjes kunnen het hotel bereiken via het voetpad. Deze route wordt ter plaaste aangeduid. Met grote bussen en vrachtwagens is het helaas niet mogelijk om het hotel te bereiken via de reguliere oprijlaan. Bij twijfel kunt u contact opnemen met +31 (0)20 6787 111.

 

Omleiding Tram 12 en 25

Op zondag 18 augustus worden tramlijn 12 en 25 omgeleid en zal de tram niet door de Ferdinand Bolstraat rijden richting het Museumplein en Centraal Station.

- Tram 12 wordt omgeleid en zal via de Van Woustraat en de Ceintuurbaan naar het Museumplein rijden. De dichtstbijzijnde halte voor Okura is de Ceintuurbaan.

- Tram 25 wordt omgeleid en zal via de Rijnstraat, de Van Wouwstraat en de  Ceintuurbaan in de richting van het Centraal Station rijden. De dichtstbijzijnde halte voor Okura is de Ceintuurbaan.

Close

Online reserveren

Ontvang 10% korting op de best beschikbare prijzen met promocode OkuraVIP

Of bel: +31(0)20 678 7111